Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/hipit.fi/public_html/plugins/system/redj/redj.php on line 1352

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/hipit.fi/public_html/libraries/joomla/application/application.php on line 481
Artikkelit

Warning: Declaration of JParameter::loadSetupFile($path) should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/customer/www/hipit.fi/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 388

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

lampomittariTämän tietopaketin tarkoituksena on vastata yleisimpiin kysymyksiin ja väitteisiin liittyen ilmastonmuutokseen, ja antaa ilmastonmuutoskysymykseen suomalainen näkökulma.

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta - 5.0 out of 5 based on 3 votes

Tupakoinnin lopettamisen hyödyt

tupakantumppiTupakointi tiedetään epäterveelliseksi elämäntavaksi, mutta kuinka epäterveellistä tupakointi on? Mitä hyötyä on tupakoinnin lopettamisesta?

Tupakoinnin lopettamisella on monia välittömiä hyötyjä, kuin myös useita pitkäaikaisia hyötyjä.

 

 

 

 

 

Tupakoinnin lopettamisen hyödyt - 4.0 out of 5 based on 6 votes

Pese ja kuori kasvikset oikein

Omena

Vihannesten ja hedelmien pintakerrokseen jäävät torjunta-aineet, bakteerit, tämä on yleisesti tiedossa. Kun uloin kerros kuoritaan pois, voi siirtyä herkuttelemaan. Vai voiko?

Pese ja kuori kasvikset oikein - 4.0 out of 5 based on 2 votes

Voiko kissan puremasta joutua sairaalaan?

Kissa
Kuvan lähde: Marina Avila

Vaikka kissat ovatkin mitä veikeimpiä eläimiä, niiden puremiin liittyy todellinen terveysriski. Uuden tutkimuksen mukaan, jopa joka kolmas kissan puremasta lääkärissä käynyt joutuu sairaalahoitoon.

The Journal of Hand Sugeryssä julkaistun tutkimuksen mukaan sairaalahoitoon joutuneista jopa kaksi kolmasosaa tarvitsi leikkauksen, jotta pureman aiheuttama tulehdus voitiin puhdistaa kunnolla.

Voiko kissan puremasta joutua sairaalaan? - 4.3 out of 5 based on 4 votes