Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

HAASTE: uudenvuodenlupaukset toteen! - 2

cherokee

 • Hippiäinen
 • *
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 21
Vs: HAASTE: uudenvuodenlupaukset toteen!
« Vastaus #15 : 04. Tammikuuta 2015 klo 18:10 »
 • Tykkää (2)

 • Mä hyppään mukaan hieman myöhässä koska vasta aloittelin uudelleen foorumi-elämää pienen tauon jälkeen. Eli lupaukseni on pysyä foorumilla! Eeei vaiskaan.
  1) Järkeistän terveyttäni. Syön laadullisesti jo lähes miten haluaisinkin: kasviksia, hyviä rasvoja ja proteiineja on yllinkyllin. Määrissä tahtoisin tinkiä, ihminen pärjää vähemmälläkin. Lisäksi hiilariöverit ovat näin kekrin aikaan olleet enemmän sääntö kuin poikkeus, ne pois. Liikuntaa lisää, tai oikeastaan monipuolisemmin jotta sitä jaksaisi tehdä.
  2) Järkeistän omaisuuttani. Hankkiudun eroon turhista tavaroista enkä raahaa uusia kirppiksiltä ja roskalavoilta koska hei, en mä tarvi juuri nyt mitään. Säästän rahaa koska kesä tulee olemaan taloudellisesti iso koettelemus.
  3) Edellä olevat olivat melko arkisia ja konkreettisia, selkeitäkin tavoitteita. Kolmantena paljon laaja-alaisempi ja henkisempi 'onnellisuuden ja mielenrauhan' toive. Vuosi 2014 meni ruuhkavuosien tyrskyissä ja tajusin lopuksi olleeni jotenkin piikikäs ja täynnä hektistä ja impulsiivista energiaa. Ehkä sitäkin tarvitsi jotta tietyistä asioista selviytyi ehjin nahoin, mutta ehkä tämä vuosi on omistettu levolle. Meditoin edelleen, mutta suhtaudun arjessakin asioihin tyynesti ja tarkastellen niiden todellisia merkityksiä. En ota itselleni tavoitteita joiden toteutumisesta en ole varma tai joita toivovat jotkut muut kuin minä itse. Yritän olla enemmän läsnä ja suorittaa vähemmän, tässä vuodessa olisi siihen kaikki edellytykset.

  Ja vielä off topic - ovathan uuden vuoden lupaukset vähän cliché. Tosin vuoden vaihtuessa keskustelimme kaverini kanssa erään kerrostalon katolla raketteja katsellessamme siitä, kuinka ihminen tarvitsee henkisesti jonkin tavan periodisoida elämäänsä. Tarkastella mennyttä ja luoda odotuksia itselleen tulevaisuudesta. Ja tarkentaa sitä kuvaa mikä omasta identiteetistä on, ja millainen sen haluaisi olevan. Tai sitten ihminen tarvitsee vain syyn jolla mahtua bikineihin kesällä. :)
  Kirjattu
  “How hurtful it can be to deny one's true self and live a life of lies just to appease others.”
  ― June Ahern

  Napu

  • Vieras
  Vs: HAASTE: uudenvuodenlupaukset toteen!
  « Vastaus #16 : 25. Joulukuuta 2019 klo 19:11 »

  Mä haluan nyt aloittaa terveesti uuden vuoden! Enemmän kasviksia raakana ja sit jotain vihermehuja mieluummin eväsjuomaksi kuin kahvi! Ja jos jonkin pienen aamuvenytyksen tai joogailun sais kotona aamuun, niin se tekis hyvää. Mun päivät on sellaista ravaamista ja myös pientä paineensietoa, niin joku aamurituaali sitois ja ankkuroisi päiviä kotiin, joka merkitsee enemmän sitä omaa elämää ja itsen hyvinvointia. Ihmissuhteiden osalta pitäis olla enemmän rauhassa mukana ja antaa mieluummin tilaa kuin että säätää itse liikoja. 2020 vois olla hyvän tasapainon vuosiluku!

  Kirjattu