Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Valitushaaste, for the balance ☯️ - 2

Napu

 • Vieras
Vs: Valitushaaste, for the balance ☯️
« Vastaus #15 : 25. Helmikuuta 2020 klo 15:57 »

Multa katos ihminen joka merkitsi liikaa. Irtipäästäminen on ihan helvetti! Joutuu kohdata omat toiveajattelut ja omat asiat ihan yksin! Miten pahalta se voikaan tuntua. Jää keskelle todellisuutta, eikä se olekaan enää niin kiva. Voi itku!

Mut me muutettiin. On niin paljon tekemistä vielä. Kaikki tuntuu tyhjältä. Niin tyhjä vanha kämppä, kuin myös uusi, joka on nyt täytetty kaikella vanhalla roinalla.  Juuri mikään ei tunnu nyt miltään. Ja se  just tuntuu! isoimmalta jutulta..haha. paradoksi.

Blah..

Voi voi. Itsetunto on aika maassa. Mä ajattelin liikoja, olinpa hölmö. Tätä kai on sydän säröillä. Pakko se kai on elää tämäkin.
Kirjattu

Sininen evä

 • Vieras
Vs: Valitushaaste, for the balance ☯️
« Vastaus #16 : 26. Helmikuuta 2020 klo 19:28 »

Sydämestä toivon Ketoneilikalle että kaikki on ok.
Faija kans joskus joutu menee sinne putkeen, mutsi sen roudas sinne, voi olla että myös pami meni :D
Oon ite muutaman kerran kelannu kans vastaavaa, kun vähä ahistaa pieni tila, mut en ole varma miten sitten menis itellä.

Joskus oon kelannu ikäviä lekuri asioita (no onneks oon viel välttynyt pahemmilta) kun menee siihen tilanteeseen, siis ikävään, ajattelee että huomennna se on ohi. Ja siis meinaan lyhyitä juttuja, pitkät on asia erikseen johon en osaa sanoa mitään.
Kirjattu

Ketoneilikka

 • Kukkaishippi
 • ****
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 351
 • Dianthus deltoides
Vs: Valitushaaste, for the balance ☯️
« Vastaus #17 : 28. Helmikuuta 2020 klo 18:06 »
 • Tykkää (0)

 • Kiitos ihmiset <3.

  Oli kyl oma kokemuksensa toi pamin veto :D. Ei oo aiemmin tarvinnut kiskoa, aina sinnitelly ikävätki jutut läpi, mut tulipahan todettua et näköjään toimii. Ehdottomasti jos vastaavia tulee uudestaan niin meen pamit poskessa :D. En erityisemmin kyllä tykännyt siitä olosta sinällään, ihme raskas väsymys jne, mut todellakin mieluummin toi omituinen pöpperö kuin ahdistuspaniikki kuvaushärvelissä.

  Autoimmuunishittien kanssa oon elelly koko ikäni. Ne on vähän semmoisia et ei oikein oo muita vaihtoehtoja kuin hyväksyä ja jatkaa elämistä tai vaihtoehstoisesti voin olla hyväksymättä, mut siinä kohtaa tekee elämästä itselleen vaikeampaa. Mut sit aina joskus iskee se hetki kun ei vaan jaksais ja hyväksymiset rakoilee.
  Kirjattu

  Ketoneilikka

  • Kukkaishippi
  • ****
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 351
  • Dianthus deltoides
  Vs: Valitushaaste, for the balance ☯️
  « Vastaus #18 : 28. Helmikuuta 2020 klo 18:10 »
 • Tykkää (0)

 • Multa katos ihminen joka merkitsi liikaa. Irtipäästäminen on ihan helvetti! Joutuu kohdata omat toiveajattelut ja omat asiat ihan yksin!
  Voi voi. Itsetunto on aika maassa. Mä ajattelin liikoja, olinpa hölmö. Tätä kai on sydän säröillä. Pakko se kai on elää tämäkin.

  No voi p*ska. Voimia irtipäästämiseen ja muutosta selviämiseen. Tuo jälkimmäinen on jo yksinään aika rankkaa, saati sit jos päälle on sydän murskana. En tiedä mitä on käynyt, mut noin yleisesti sanoisin et haaveet ja toiveet sinällään ei oo huono asia. Aina ne ei ikävä kyllä mee putkeen.
  Kirjattu

  Napu

  • Vieras
  Vs: Valitushaaste, for the balance ☯️
  « Vastaus #19 : 01. Maaliskuuta 2020 klo 20:33 »

  Kiitos Ketoneilikka. Muutto on jo hyvällä mallilla, kaikki tavara siirrettynä ja muuttosiivoukset tehty yms.. Irtipäästäminen on vaikeampi juttu. Voipi kestää kauankin.

  Huvittais valittaa geneerisistä miehistä  ;D :'( :-[ ,mut en mä kehtaa. Pitää laittaa itkua syrjään ja koettaa antaa itselle vaan tilaa tehdä ja elää läsnä siinä mitä on.
  Kirjattu

  Napu

  • Vieras
  Vs: Valitushaaste, for the balance ☯️
  « Vastaus #20 : 03. Maaliskuuta 2020 klo 05:45 »

  Me ehkä hävittiin naapuriruletti jo ensi metreillä. Eilen joku kaatoi meidän postiluukusta jotain jauhetta aika runsaasti sisään, maistui makealta... Ja sit toi seinänaapuri on ihan höpsähtänyt! Jo siinä kun muutettiin niin muuttotyyppi tiesi sanoa että se rouva on muuttanut kolme kertaa muutaman kuukauden sisällä.

  Joskus se muutti sähköyliherkkyyden vuoksi ja toisella kertaa epäili että olis huumehörhöjä naapurissa. No nyt se epäilee taas että tuolla alemmassa kerroksessa kasvatetaan huumeita ja ramppaa joku salkkumies ja pelkää niin että ei voi nukkua ja avasi hetki sitten heti oven, kun vein puoli kuudelta roskia ja kuvitteli että siel taas hörhöt hiippailee. ...Mehän täällä ollaan rampattu viimeisen viikon aikana yötä päivää (mitään outoja hajuja tai tyyppejä ei kyllä ole näkynyt, paitsi me) ja siitä sanoinkin, mutta ei, kun se on varma että siel tuolla jossain nyt on jotain.

  Mä just halusin muuttaa ylimpään kerrokseen että saa unohtaa kaikki naapurit ja vaan elää rauhassa. Mutta haha!!

  Ainiin, ja kelalta tuli kirje että saattavat periä tonnin,.. koska vuonna 2018 oli liian vähän opintopisteitä....mutta toivottavasti sain selitettyä sen perinnän pois. On muutenkin aikalailla maksettavaa opintolainasta. Se on yks loukko koko opintotuki!
  Kirjattu

  Sininen evä

  • Vieras
  Vs: Valitushaaste, for the balance ☯️
  « Vastaus #21 : 05. Maaliskuuta 2020 klo 20:57 »

  Ompa ummagummaa. Hei, jos se onki vanhan liiton hahmo. Joskus uuteen paikkaan annettiin pullapitko :D Silleen että hyvää asentopaikkaa teille, joo. Mut vaikea sanoa mitä asartaamia on tullut, mut mut, ei teidän vika varmaan.

  Korjaan vietiin, mut outoa on pistää postarista outoja, voi helvetti. Hei, yrittäkää asettua asentopaikkaan. Kai siel joku roti sentään on.
  « Viimeksi muokattu: 05. Maaliskuuta 2020 klo 21:23 kirjoittanut Sininen evä »
  Kirjattu

  Napu

  • Vieras
  Vs: Valitushaaste, for the balance ☯️
  « Vastaus #22 : 15. Maaliskuuta 2020 klo 21:13 »

  Meidän alakerran naapuri kävi valittamassa että muksu juoksentelee täällä liikaa. Ja kuulemma jatkuvasti, mikä ei edes pidä paikkaansa. Mä en voinut uskoa että joku kehtaa sellasesta oikeesti käydä rimputtelemassa ovea! Sanoin suoraan että en aio rajoittaa lapsen liikkumista kotonaan päiväsaikaan, ja että kyllä, 6v. juoksentelee.

  Jäi ärsyttämään, etenkin kun taas aamuseiskalta kun lähdin roskii viemään, niin toi seinänaapuri hyökkää rappukäytävään yömekossaan että "aijaijaijaijai", mutta en jäänyt kuuntelemaan sen valituksia. Sanoin vaan että No terve! Ja painelin hissiin. Ja kyllä tuolta alakerrastakin kuuluu kopinaa ja pianonsoittoo yms. että mitä ihmettä ne lähtee valittamaan? Onko tää joku paikallinen tapa päästä näkemään että ketä muutti naapuriin, käydä valittamaan kaikesta?  :D Ohhoi liian pienii murheita. Kiitos että niistäkin sentään voi valittaa.

  Onkohan tää nyt jotain valituskarmaa, mikä tulee vastaan!!?

  Harmi muuten että Sininen evä lähdit, mutta kuulosti että sulla on asioita mietittävää, tsempit missä oletkin!
  Kirjattu

  Napu

  • Vieras
  Vs: Valitushaaste, for the balance ☯️
  « Vastaus #23 : 02. Toukokuuta 2020 klo 13:54 »

  Karma ärsyttää mua, se on mulla liian toimiva! Mulle käy niin, että jos ajattelen jotain tyhmää&urpoa&rumaa, niin about välittömästi jotain käy... siis kompastun rapuissa, tai lyön jalkani jonnekin tms. ja joo, toimiihan se, tulee hetkellinen nöyryytyksen mukainen nöyryys, kunnes ajatus ajelehtii taas jonnekin karmakarikkoon ja tulee uusia haavereita. Mä en usko että monillakaan olis tämmöstä ja luulen että karma iskee lujimmin karmauskovaisiin. Joten yhy yhy. Behave!  :-[
  Kirjattu

  Napu

  • Vieras
  Vs: Valitushaaste, for the balance ☯️
  « Vastaus #24 : 28. Toukokuuta 2020 klo 22:08 »

  VoivoiVoiVoivoivoivoivoivoivoivoivoi voi. Kiitos, jo helpotti.
  Kirjattu

  Napu

  • Vieras
  Vs: Valitushaaste, for the balance ☯️
  « Vastaus #25 : 27. Heinäkuuta 2021 klo 16:40 »

  Mätkyi ei muuten oteta toimeentulotuessa perhekunnan menona, vaikka sit toisaalta perustoimeentulotuki lasketaan perhekunnalle nettopalkan perusteella.

  Joten periaatteessa, kannattaa pitää veroprosentti aina korkeemmalla mitä tarvis, koska sit kuitenki jos tulee palautuksia niin sit niist saa köyhät jotain jopa pitää. 💭

  Tavallaan se on loogista? Vai? Että rangaistaan että et maksanut tarpeeks veroja.. Mut sit jos kokoajan perhe on muutenki vähävaraisena muiden armoilla ja se prosentti on joskus laskettu sillee, nii olipa taas onneton loukku mistä löytää itsensä. Auts. Tein liikaa töitä!

  Se mua tääl Suomessa ärsyttää, että oikeesti, jos en olis koskaan opiskellut tai käynyt töissä, niin näit ongelmii ei olis! Ei sais tehdä mitään yhteiskunnassa? Koska sit sun perusturvaa tavallaan rokotetaan.. Koska myöskään opintolainan maksua ei huomioida nois.

  Joo-o. Ehkä tää on oikeastaan semmone hippien luvattu maa mis kannattaa vaan tehä jotai vapaaehtoistyötä ja projektei itekseen ja elää tuilla? Haha.
  Kirjattu