Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Unelmat ja haaveet - 8

MarikaMarika

 • Hippiäinen
 • *
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 9
Vs: Unelmat ja haaveet
« Vastaus #105 : 25. Heinäkuuta 2016 klo 20:03 »
 • Tykkää (1)

 • Oma haaveeni
  Kirjattu

  Kirjaton hylly

  • Vieras
  Vs: Unelmat ja haaveet
  « Vastaus #106 : 25. Heinäkuuta 2016 klo 20:18 »

  Hieno haave  :)
  Kirjattu

  Epilä Phoenix

  • Vieras
  Vs: Unelmat ja haaveet
  « Vastaus #107 : 25. Heinäkuuta 2016 klo 21:46 »

  Minä en suoraan sanoen taida mitään tehdä niin innokkaasti kuin unelmoimista ja haaveilua. Iso osa unelmistani on niin sanotusti minua suurempia, eli tykkään ajatella, että jos ympäröivässä maailmassa kaikki on entistä paremmin, on omastakin elämästä helpompi tehdä yhdessä muiden elämien kanssa entistä parempia. :)
  Kirjattu

  Kirjaton hylly

  • Vieras
  Vs: Unelmat ja haaveet
  « Vastaus #108 : 26. Heinäkuuta 2016 klo 09:37 »

  Mulla haaveena harmonia, sen jälkeen luulen kaiken olevan suhtkoht selvää.
  Kirjattu

  Avaruus

  • Kukkaishippi
  • ****
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 423
  Vs: Unelmat ja haaveet
  « Vastaus #109 : 26. Heinäkuuta 2016 klo 22:13 »
 • Tykkää (1)

 • Olisi kyllä siistiä, jos ihmiset käyttäisi kaiken - tai edes suurimman osan - energiastaan maailman pelastamiseen ja parantamiseen, eikä esim. nahisteluun, sotimiseen, eriarvoistukseen, nationalismiin, rasismiin, ilkeyteen, itsekkyyteen, urheilun turhanpäiväiseen fanitukseen, foorumeilla roikkumiseen ja valittamiseen, someen jne. <3
  Kirjattu

  Auringon

  • Kukkaishippi
  • ****
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 474
  Vs: Unelmat ja haaveet
  « Vastaus #110 : 27. Marraskuuta 2016 klo 23:47 »
 • Tykkää (0)

 • Millaisia unelmia sinulla on? Mietin miksi monet unelmani tai haaveeni eivät ole totta, ja mikä voisi edistää niitä. Ymmärsin että vain harvat näistä asioista, jos mitkään eivät tarvitse minkäänlaista kontaktia muihin ihmisiin. Toisissa olisi apua siitä, että voisi vaihtaa jonkun kanssa ajatuksia aiheesta, ja toiset haaveet taas tarvitsevat konkreettisesti toisia ihmisiä toteutuakseen.

  Unelma kuolemasta. Kamalaa jättää mitään mikä koituu toisille vaivaksi. En mitenkään saa elämässä rauhaa ajatella kuolemaa - se on vaan joku "ohimenevä" pakko, ihan niin kun sitä ei olisikaan. Miksi kenenkään ulkopuolisen täytyy tietää kenenkään kuolemasta tai miksi kenelläkään ulkopuolisella on oikeus päättää jotakin siihen liittyvää.

  Sitten mieleeni tuli ketju, jonne voisi kertoa omista unelmistaan ja haaveistaan, ja sitä kautta päästä vaihtamaan ajatuksia, ideoita, ja kaikkea jonka avulla saataisiin meidän kaikkien haaveista totta. :)

  No jos nyt voisin kysyä miten tämä unelma on edennyt?

  Yksi haaveistani on jo kauan ollut löytää porukka, joka olisi samalla aaltopituudella. Yksittäisiä ihmisiä löytyy paljon, mutta sellaista tilaa tai paikkaa josta tietäisi näitä ihmisiä löytyvän, ilman että kyseessä on varsinainen harrastus, ei ole tullut mieleeni. Ehkä en vain ole sattunut törmäämään tai tajuamaan missä tällainen porukka on. Tila olisi hieman kuin kommuuni, sinne voisi tulla vaikkapa katsomaan leffaa, juttelemaan, meditoimaan (mutta ei ryyppäämään tms.), kellonajasta riippumatta. Tila jossa voisi tavata tuttuja, ja tuntemattomia, jotka olisivat jollain tavalla kiinnostuneita omasta mielen maailmastaan. Olisi porukka, jonka seurassa tuntisi kehittyvänsä, seura jolla olisi yhteinen päämäärä, itsensä kehittäminen, johon jokainen pyrkisi tavallaan. Paikkaa voisi kuvata nimeämällä se vaikkapa: "Henkisen kehityksen tila":ksi.

  Suomessa taitaa olla liian hyvä sosiaaliturva siihen että ihmiset jaksaisivat nähdä vaivaa. Työssäkäyvät taitaa olla aika kireällä. Rikkaat esim perilliset ei välttämättä ole kiinnostunut. Kaikki sotkeutuu yleensä johonkin tämänkaltaiseen "aaltopituudella" , jolloin kaikki eivät ole tervetulleita ja kun "aaltopituus" ei ihmisellä yleensä ole vakio ellei sitä teennäisesti sidota johonkin esim ravitsemukseen, politiikkaan, uskontoon jne ... Mun täytyy kyllä sanoa että mulla oli aikoinaan tämän tapainen tila (se oli isoisän talo), jossa vähän tähän tyyliin elettiin. Jonkun piti maksaa vilut. Ihmiset on nykyään kovin kiinnostuneita erityisesti televisiosta ja internetistä sekä "opiskelemisesta" - mielestäni asioista ainakin tämä jälkimmäinen ajaa ihmisiä paljon keskimmäiseen ja ensimmäinen korvaa minnekkään menemistä tai vain kahden sovittuihim juttuihin helposti osallistumisen. Ennen kun ei ollut puhelinta eikä juurikaan televisioakaan sekä oppivelvollisuus päättyi selvästi 15 vuotiaana, kaupan ovessa oli lappu "työtä" jos ei ollut rahaa sai luututa lattiaa ja sai ruokaa sekä vähän rahaa - hengaileminen oli sallittua ja jos halusi tavata toisia niin sitten oli hyvä että samaan paikkaan tuli kaikenlaisia ihmisiä myös vähän eri "aaltopituudellakin" sillä kaikki niin samalla "aaltopituudella" olevat ei vain yksin kertaisesti ollut siellä missä itse ja kyllä se oli parasta kun kaikki oli tervetulleita - kun alettiin rajoittaa enemmän tuli aina ongelmia minusta.

  Skidinä en muista menikö helsingissä aluksi asemarakennus koskaan kiinni, niin se oli tupaten täynnä nuoria ja vanhempiakin - mielestäni meno muuttu selvästi agresiiviseksi heti kun siellä alettiin toimintaa rajoittamaan - nyt ko rakennuksen pyörimistä edes päivisin ilman satoja/tuhansia kameroita ei kai voisi jotkut älyköt kuvitellakkaan. Poliisi kulki siellä seassa ja ei sitä kiinnostanut mitä lapset varsinaisesti teki ellei 8v kakara mennyt suoraa poliisin eteen kossua juomaan tai hasista polttamaan.

  Vaikea kuvitella että mitään tilaa voisi missään pitää kun kadullakaan ei voi enää kokoontua. Jos yrität istua vaikka penkillä jossakin kavereiden kanssa niin ei mene kovin kauaa kun virkavalta tulee ja tarkistaa keitä siellä on. Jos istuu penkillä klo 22 jälkeen niin varmaan kysytään lisäksi mitä täällä tekee ja jos istuu sen jälkeen vielä klo 23 niin tullaan kehottamaan lähtemään kotiin ja jos ei heti mene niin tulee laitonratsaus/taskut ympäri ja erotus vielä ratsaamattomasta porukasta - jos ei sittenkään lähde ja ketään ei syystä tai toisesta ole asetettu syytteeseen, penkkiä ei välttämättä enää huomenna ole. On kansantaloudellisesti kannattavinta että porukka pysyy riittävän tylsämielisenä sekä yksinäisen' sillä silloin se tuottaa parhaiten eikä perusta vastarintaliikkeitä. Ei tarvitse kovin kauaa ihmisten yhdessä viettää aikaa niin tajuavat olevansa vallanpitäjien "karjaa" joka yleensä alkaa sapettamaan ja sekös ei ole vallanpitäjien mieleen. Kaikenlaisilla verukkeille ihmiset sitten on yhdessä jossakin ja yleensä aina joku siitä hyötyy ellei muuta niin luvan antavassa toimessaan nauttiman palkkansa.

  Musta olisi kiva jos niinkun ravinnon nauttimiseen olisi jossakin mahdollisuus - niinkun joku tulipesä, pata ja puro tms.... hahah! Katoskin olis ihan jees. Sitten se porukka - ravinnon tekeminen pienelle porukalle on kovin vaivaloista tavallaan jos ajatellaan että aina vois vähän vuorotella jne ... mulle on aivan sama mitä muut tekee kunhan ei tarvitse taistelulajeja oman rauhansa nauttimiseksi osata. Ihan kiva olis jos olis vaikka maahan muuttajia ja niiden vastustajiakin samassa sopassa - mitäs siitä kun kaikilla olisi sama päämäärä tulla toimeen omillaan yhdessä tai ilman.
  Kirjattu

  faråd

  • Vieras
  Vs: Unelmat ja haaveet
  « Vastaus #111 : 28. Marraskuuta 2016 klo 00:39 »

  :D ^nomut siis leipäjonot. ..tai Ruokaa, ei aseita -porukan soppateltat :)

  Hoh, joo, iteasias pitäis mennä leipäjonoo, mutta, Lahdessa leipäjononkin säkki maksaa kai jonku vitosen,, ja on tarpeeks kaukana. Vitonen pilaantumisen korvilla olevasta ruoasta joka olis mennyt roskiin...on kuulemma suosittu jono kuitenkin.

  Mä vaan haaveilen perustulosta.. olis jotenkin niin paljon murheita vähemmän eikä niin kurjaa.
  Kirjattu

  Epilä Phoenix

  • Vieras
  Vs: Unelmat ja haaveet
  « Vastaus #112 : 12. Helmikuuta 2017 klo 21:43 »

  Onkohan kenelläkään enää sitä unelmaa, että rakastuisi mahtavasti, juostaisiin yhdessä keväisillä ja kesäöisillä niityillä, laitettaisiin yhteinen koti ja yhteinen elämä, molemmat yhtä täynnä rakkautta? Paitsi minulla, luonnollisesti (ja lisäten, että mieluiten näkisin laajemmankin tämänsuuntaisen muutoksen, rakkauden ja rakastamisen kauniin ja ihanan renessanssin).
  Kirjattu

  Auringon

  • Kukkaishippi
  • ****
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 474
  Vs: Unelmat ja haaveet
  « Vastaus #113 : 26. Toukokuuta 2017 klo 15:18 »
 • Tykkää (0)

 • Kiva kun on unelmia ja haaveita! Kurrellahan koko poliittinen sarka - kukaan ei tarjoa tota palettia yksinään ...

  Itse olen alkanut unelmoiman että saisi jossin porukassa jotain aikaan kai talkoohenkeen. Rimmailin "vierashuoneeksi" lähinnä varastohuoneena/työhuoneen toimivaa huonetta ja pitää laittaa olot mukavaksi jotta saisi kutsuttua jonkun mukavan tyypin tai tyypit tai tyyppejä kylään
  Kirjattu

  sateenvaari

  • Vieras
  Vs: Unelmat ja haaveet
  « Vastaus #114 : 26. Tammikuuta 2018 klo 08:22 »

  Perus maailmanrauhan sun muiden lisäksi henkilökohtaisia haaveita on tällä hetkellä ainakin nämä:

  ~ aikaan ja paikkaan sitomaton duuni. Vähän niin kuin nyt pystyn opiskelemaan milloin mistäkin osoitteesta käsin, olisi kiva tulevaisuudessa voida samalla tavalla hoitaa myös hommia.
  ~ asuminen joko kommuunissa samanhenkisten ihmisten kanssa tai yksiössä samassa lähiössä tai kaupunginosassa missä suurin osa kavereistakin asuisi.
  ~ useamman kuukauden mittainen reissu jonnekin Euroopan ulkopuolelle.

  Saa nähdä mihin elämä vie ^-^
  Kirjattu

  Hermit of Think-Follow

  • Hipahtava
  • ***
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 139
  Vs: Unelmat ja haaveet
  « Vastaus #115 : 25. Elokuuta 2020 klo 22:28 »
 • Tykkää (3)

 • Kliseistä mutta vapaus ja rakkaus on niitä jotka on aika isoja elementtejä tukemaan näitä!

  Juuri viime tapaamisella yhden ystiksen kanssa puhuttiin aiheesta "mikä on Hyvää" ja päädyin toteamaan, että vapaus ja rakkaus.
  Kirjattu

  Napu

  • Vieras
  Vs: Unelmat ja haaveet
  « Vastaus #116 : 26. Elokuuta 2020 klo 22:53 »

  Mä haaveilen nyt vaan levollisesta mielestä ja siitä että kaikki olis jotenkin hyvällä tavalla ymmärrettävää. Vapaus&rakkaus on kyllä hyvä kiteytys.
  Kirjattu