Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Yhdessä mutta erikseen? aka teknologian vaikutus ihmissuhteisiin. - 2

Viljakaisla

  • Uushippi
  • **
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 68

Joo, fyysinen kosketus on kans tosi tärkeää. Kyyseenalaisilla kokeilla päädyttiin siihen, että vaikka poikasta/vauvaa hoitaisi kuinka hyvin, sillä olisi kaikkea, mutta kosketus puuttuisi, kuolema korjaa. Ja kyllä se tappaa myöhemminkin, vaikuttaa. Kosketuksen on katsottu myös pidentävän elinikää. Mua harmittaa, kun tosi harvoin tapaa ihmisiä, joita voi koskettaa ilman seksuaalista latausta. Että vaikka istuis sylikkäin ja juttelis, eikä eri puolilla pöytää. Se myös rauhottaa, ei kiihdy niin helposti vaikka keskustelu kävisi kuumanakin.

Mä itse näen, että netin paras anti on se, että näkee miten ihmiset kaikkialla on ihan samanlaisia. Huonoa se, että ne on kaikkialla paukapäitä. Netissä on todella ikäviä lieveilmiöitä, mutta ne on niitä samoja, mitä on maailmassa. Eli erilaisessa maailmassa netti pääsisi ehkä parempaan käyttöön. Yksi mikä on, niin ihmiset huomaa siellä, miten samanlaisia ovet, ja löytävät vertaistukea helpommin. Varsinkin joidenkin arkojen aiheiden suhteen. Toisaalta sieltä löytyy myös lynkkaustukea. Mutta kyllä mä uskon, että moni yksinäinen teini elää nyt parempaa elämää kuin eli aikana ennen nettiä. Ei se oli tarpeeksi hyvä, mutta askel parempaan.


Kirjattu

Varjotar

  • Vieras
Vs: Yhdessä mutta erikseen? aka teknologian vaikutus ihmissuhteisiin.
« Vastaus #16 : 19. Maaliskuuta 2015 klo 14:57 »

Välillä tulee kiinnittäneeks huomioo, miten kaikki on kuin liimattuja puhelimiinsa. Ollaa yhdessä syömäs, jokainen räpeltää jotain samaan aikaan ja sitten muusta ei puhutakaan. Kaipaan lankapuhelinaikaa :)
Kirjattu

K3ttu

  • Vieras
Vs: Yhdessä mutta erikseen? aka teknologian vaikutus ihmissuhteisiin.
« Vastaus #17 : 14. Tammikuuta 2021 klo 18:26 »

Ikuisuusfantasiat älypuhelittomasta elämästä, samalla kun teen tätäkin viestiä älypuhelimella :D olen poistanut suurimman osan some-sovelluksista. Haluaisin luopua kokonaan myös fb-tilistä, mutta toisaalta sitä kautta on saanut hyvin tietoa apahtumista ja tutustunut uusiin ihmisiin. Kaiken käsillä olo 247 on yhtä aikaa siunaus ja paska nakki. Tulee helposti fear of missing out, kun näkee, mitä kaikkea on meneillään - tai sosiaalinen burn out, kun menee kaikkeen, ettei vaan jäisi mistään paitsi :D
Kirjattu