Juu, tämä on "stygiä gamaa".
Pitäisi ehkä lukea jatko-osa vielä joskus (Sielujen kohtalo - Lisää elämästä elämien välillä).
Toinen hyvä samantyylinen kirja on Sylvia Brownen teos Elämää toisella puolella. Muutkin Sylvian kirjat on suositeltavia aiheesta kiinnostuneille. Sylvia on maailmankuulu selvänäkijä.
Minäkin suosittelen tätä kaikille... Echartin muukin tuotanto on laadukasta ja YouTubesta löytyy videoita.
Tämä on minulla seuraavana lukujonossa. Kingston Wall oli tärkeä bändi minulle joskus, ja muukin bändiin liittyvä (tarina) kiinnostaa.
Hyllystä löytyy tuo Sielujen kohtalo, ja olen sitä lukenut noin puolet. Käytännössä se ei kuitenkaan enää juuri avannut lisää aihett, koska Sielujen matka tyhjensi kokolailla pajatson jo. Tollelta toisaalta "Uusi maa" avaa hommaa aika paljon lisää, ja vihjaa myös siitä, kuinka egon alkuperä saattaakin olla jotain muuta kuin ehkä luulisi. Ainakin minä tulkitsin sen niin omien kokemusteni pohjalta.
Tuosta Sylviasta olen joskus muistaakseni kuullut, ja pitääkin laittaa jonon jatkoksi. Luen kausiluonteisesti aika paljon, mutta voi toisaalta mennä kuukausia, etten edes avaa kirjaa. Fiiliksellä fiiliksellä.

KW on kyllä poikkeuksellisen loistava bändi suomalaiseksi. Kirjan kanssa saa olla kärsivällinen, jos ei ole todella kova fani. Yli puolet oli minulle liian yksityiskohtaista kuvausta stadin rockpiireistä 80-90-luvulla. Mutta jokin sai silti lukemaan hyppimättä. Ehkä se oli uteliaisuus. Tiedä sitten.
Tällä hetkellä on luettavanani Sielupsykologia -niminen teos.
http://www.ultra-lehti.com/kirjat/arv-sielupsykologia.html - se on ihan mielenkiintoista, joskin melko tuttua kamaa. Siksi luultavasti etenee aika pienin annoksin. Toki myös sisällön luonne pysäyttää mietiskelemään aihetta välillä, joka hidastaa lukemista.