Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Maailman Världens Pop musiikki Bob Musik - 1

missä

 • hukkunut massoihin
 • Kukkaishippi
 • ****
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 350
 • seison paikallani ja odotan
Maailman Världens Pop musiikki Bob Musik
« : 11. Joulukuuta 2019 klo 10:20 »
 • Tykkää (0)

 •  :sydamia2  Kuunnella maailman maiden joita on yli 300 kpl poppia, mainstreamia ja tuoda mielipiteensä.  KIRGISIA

  erittäin henkistä soturi musiikkia. Kirgisia rankkaan korkealle noista kaukomaista kuin Tadzhikistan, Uzbekistan, Kazakhstan, Turkmenistan. Pintapuolinen siemaisu: Kazakhstan on liian länsistynyt, Tadzhikistan on jotenkin pimeä Turkmenistanin kanssa, mutta Uzbekistan on ihan hyvä. Täydennetään tutkimuksia.


  TIIBET

  erinoimaista makea ja soinnullista musaa, joka lämmittää sydäntä. Kivat ovat makeat pienet yhteensoinnut ja toistot, joita tehostavat kauniit naisten hymyt, sekä miesten pehmeys. Aasialaisilla muutenkin romanttinen musiikki on aika korkeata. Toimii aina kun etsii sielun rauhaa.
  LAOS

  Estetiikka maku eroaa tututusta. Hämmästyttävän identtinen esiintyjien esiintyminen.

  Vuonna 2015 Laosin väestöstä noin 53 % oli etniseltä taustaltaan laoja. Maassa asuu myös useita muita etnisiä tyhmiä, joista suurimpia laojen jälkeen olivat khmut (11 %) ja hmongit (9 %).[46] Pääasiassa syrjäseuduilla asuu ylänkökansoja, kuten hmongit, yaot, daot ja mustat thait. Laosin keski- ja eteläosien vuoristoissa asuu myös mon-khmer-heimojen jäseniä. Maassa asuu myös jonkin verran kiinalaisia ja vietnamilaisia. Kaikkiaan Laosissa luetteloitiin vuoden 1995 väestönlaskennassa 47 eri etnisen ryhmän jäseniä.[8][47]

  Laosin pääkieli on lao, joka kuuluu tai-kieliin ja on läheistä sukua muun muassa isanin kielelle. Ethnologue-kirjan mukaan maassa puhutaan kaikkiaan 84:ää kieltä.[48]

  Valtauskonto on theravada-buddhalaisuus, jota harjoitetaan usein henkien palvonnan ja animismin ohessa. Maassa elää vähemmistöinä myös kristittyjä ja muslimeja.[19]

  Väestönkasvu on 1,7 prosentin luokkaa, ja yli 40 % väestöstä on alle 14-vuotiaita.

  The Tai Dam (Tumma Thai) (Thai: ไทดำ) are an ethnic minority predominantly from China, northwest Vietnam, Laos, Thailand

  ---

  LAOSesta puuttuu nopean vilkaisun mielikuvan jälkeen Negrot. Laos on puhtaasti Mongoloidinen pieni maa.
  Olennainen asia rannikko Aasian rotudiversiteetissä. Tutkimus koskee Negrojen määrän traditionaalisesti rannikkolla.

  Laosin musiikki on puhdasta. Se on mongoloidien musiikkia. Tasainen eteneminen, rauhallinen, melodinen. Tasaisuus näkyy myös liikkeissä, videoimisessa. Harmonisuus tärkeä, kauneus, eikä varioiva itsensä ilmaisu. On tarkka estetiikka koodi.

  Mutta jopa musiikkivideoissa esiintyi pari tummaihoista mongoloidia, muttei suoraa negroa.
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


  BANGLADESH

  Bangladeshin väkiluku on maailman kahdeksanneksi suurin, mutta maan 144 000 neliökilometrin suuruinen alue sijoittuu maailmassa vasta 94. sijalle. Bangladesh onkin yksi maailman tiheimmin asutuista valtioista, ja pieniä kaupunki- tai saarivaltioita lukuun ottamatta kaikkein tiheimmin asuttu. Se on myös maailman kolmanneksi suurin muslimienemmistöinen valtio, mutta Bangladeshin muslimiväestö on kuitenkin jonkin verran Intian muslimivähemmistöä pienempi. Maantieteellisesti Bangladeshia hallitsee hedelmällinen Gangesin–Brahmaputran suisto: maa kokee vuosittaisia monsuunitulvia ja trooppiset hirmumyrskyt ovat yleisiä.

  Jäänteet sivilisaatiosta laajemmalla Bengalin alueella ovat 4 000 vuotta vanhat.[3] Tähän aikaan aluetta asuttivat dravidalaiset, tiibetiläis-burmalaiset ja austroaasialaiset kansat. Sanan Bangla tai Bengali tarkkaa alkuperää ei tiedetä, mutta sen uskotaan tulleen Bang-nimiseltä dravidaheimolta, joka asettui alueelle noin vuonna 1000 eaa

  Dravidat ovat Intiassa, Pakistanissa, Sri Lankassa ja muualla eteläisessä Aasiassa asuvia kansoja, jotka puhuvat dravidakieliä.[1] Dravidakansoihin kuuluvat muiden muassa tamilit.

  The Tibeto-Burman languages are the non-Sinitic members of the Sino-Tibetan language family, over 400 of which are spoken throughout the highlands of Southeast Asia as well as certain parts of East Asia and South Asia. Around 60 million people speak Tibeto-Burman languages, around half of whom speak Burmese, and 13% of whom speak Tibetic languages.[1] The name derives from the most widely spoken of these languages, namely Burmese (over 32 million speakers) and the Tibetic languages (over 8 million).

  Austroaasialaiset kielet ovat kielikunta, johon kuuluvia kieliä puhutaan pääasiassa Kaakkois-Aasiassa. Joidenkin tutkijoiden mielestä austroaasialaiset kielet ovat sukua austronesialaisille kielille ja muodostavat yhdessä niiden kanssa kielikunnan. Austroaasialaiset kielet jakautuvat kahteen pääkieliryhmään, mon-khmer-kieliin ja mundakieliin. Mon-khmer-kieliin kuuluu n. 150 kieltä ja munda-kieliin parikymmentä.

  Vietnamin kieli ja khmerin kieli (Kambodža) ovat kielikunnan ainoat kielet, joilla on virallisen kielen asema maassaan.


  Bangladeshin musiikissa on iso osa Intiaa. Joukossa selkeitä islamialaisia piirteitä. Kuuntelin jo tovin, mutta jotenkin samasävyinen ääni ja musiikin tulo. Länsimaalaisessa TOPissa jo olisi vaihtunut nopeasta hitaaseen, mustasta kevyeen. On aika paljon samaa, mitä Laosin tasapaksuus.

  Onko virallinen TOP lista niin kuin rajoittuneiden ihmisten, ehkäpä jopa samojen kuuluisuuksien ylläpitämää sepitettä, josta kaukaiset maalaiset, erilaisuudet ym. jäävät pois. Google haun mukaan nopeasti löytyi Bangladeshin Negro väestö, joka on pikimustaa. Tällä haulla puuttuivat kiharat hiukset. Ketkä ovat mustaihoiset "kaukot", joilla on musta hius, mutta ei kiharoita? Ovatko he pitkään alueella asuneita afroja?

  Huom! En tunne yhtään maailman juttuja, enkä ole käynyt missään. Siis puhtaalta pöydältä lähtee. Huomasinko, että Oceanian negroilla ihon värissä on sinistä "tumman sininen myrskypilvi",  luki pyhissä teksteissä. Porukat levisivät Afrikasta noin 100 000, 70 000 vuotta sitten, sekä kiersivät eri paikoihin ja takaisin. Onko Afrikan maassa ihon väri lämpimän musta? 

  Kiinalaisella puolella ehkä tykätään huilusta. "Kaukojen" tai dravidien puolella on rytmisempää musiikkia, jossa on selkeä rytminen rumpu.
  Muslimit ehkä tykkäävät vokaalissa vetää edes ja taakse saman sävelen. Intiassa ehkä etenee suoremmin vokaali.


  YouTube: Mon Mane Na ( মন মানে না ) I Love You.
  Videossa mustaihoisia rytmistelevät.


  Bangladeshin musiikki tyylit:
  Baul, Bhandari, Bhatiali, Bhawaiya, Dhamail, Gazir Gaan, Ghazal, Gombhira, Hason Raja, Jari, Jatra, Jhumur, Kavigan, Kirtan, Lalon, Pala Gaan, Sari, Syama Sangeet

  Spekulaatio: Negrot - rummut, Kaukot - jousisoittimet, Mongoloidit - korkeat kilinät, huilut..
  ?

  Bangladesh top 15 musiikki: joukossa romanttinen rakkaus, Bollywood tyylistä, länsimaalaistyylistä paikallista tanssimusiikkia.


  Tulos ei suoranaista heti näkyvää negrojen musaa, jotka teorian mukaan joskus levittäytyivät eteläiseen aasiaan rannikoille. Aika tummaihoisia ovat Intian puoleiset dravidit, muuten maasta löytyy aika valkoista arjalaista usein.

  YouTube:
  mustan miehen huilu:
  musical instrument বাঁশী/ bashi / Flute of Bangladesh by Monir vai

  YouTube:
  kivoja torvisoittajaa, käärmeiden kuristajaa:
  Pallikkettu Shabarimalakku_Kairali Bandset@Engandiyoor

  YouTube:
  Transsujen musiikkia:
  திருநங்கை கும்மிப்பாட்டு
  « Viimeksi muokattu: 11. Joulukuuta 2019 klo 21:52 kirjoittanut missä »
  Kirjattu

  Babylon post

  • Vieras
  Vs: Maailman Världens Pop musiikki Bob Musik
  « Vastaus #1 : 27. Tammikuuta 2020 klo 23:39 »

  https://www.youtube.com/watch?v=W29zEuZVaxs
  Kazaskstanista nuori adonis laulaa hätähuutoa.
  Kirjattu

  missä

  • hukkunut massoihin
  • Kukkaishippi
  • ****
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 350
  • seison paikallani ja odotan
  Vs: Maailman Världens Pop musiikki Bob Musik
  « Vastaus #2 : 02. Maaliskuuta 2020 klo 19:26 »
 • Tykkää (0)

 • https://www.youtube.com/watch?v=W29zEuZVaxs
  Kazaskstanista nuori adonis laulaa hätähuutoa.

  ihmettelin kans äänen puhtautta!!
  Kirjattu