Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Roskat & uusio - 1

faråd

 • Vieras
Roskat & uusio
« : 14. Elokuuta 2016 klo 18:47 »

Noh, koska tääl foorumilla ei ollut näpertelyosiota, niin tää nyt tuli kulttuuriosioon.

Hippihamonen päätyi ketuksi, ja oli ensimmäisiä ompeluleluja mitä oon koskaan tehnyt, jaloissa on vanhaks menneitä kuivia herneitä sisällä ja masussa sekä hännässä ihan vaan kangaspaloja. Kuusipuut ovat vanhoista kankaista ja yhest paidasta ja sisällä on pieneksi tai huonoksi jääneitä vaatteita. Kiltti kumitus on vanhasta t-paidasta, sisällään on kuplamuovia, lohikäärmyli on taas rikkonaisten farkkujen lahkeesta ja sisällä paperijätettä. Loput on sitten pahvista askarreltu, harakkapuu on roudattu pihalta,, lapsonen Pessi on ollut suuri tekijä väritysten kanssa. Mitään malleja ei ole käytetty, eli ihan improvisointipohjalta aina, niin ei voi epäonnistua :)

Löytyykö muita roska-askartelijoita?
« Viimeksi muokattu: 21. Elokuuta 2016 klo 12:45 kirjoittanut faråd »
Kirjattu

faråd

 • Vieras
Vs: Roskat & uusio
« Vastaus #1 : 21. Elokuuta 2016 klo 12:44 »

mun jutut nyt on vaan näpertelyy ihan vain ilon ja virkistymisen nimissä. Eri skaalassa roskakulttuuria sitten nostetaan kokonaisia koteja pystyyn...voi olla että eartshipeistä löytyykin täältä jostain juttua, mutta ihan vain fiilistelyn vuoksi parit kuvat ja tekstit.
http://blog.sheahomes.com/living/6202/
"After graduating from architectural school in 1969, Michael Reynolds was inspired to build homes from “trash,” which he classified as “Earthships.” These homes are built entirely out of automobile tires and soil which make up the foundation and walls of the structure. The numbers of tires used range from 500 to 5,000 and provide thermal mass, which keep the building warm and cool without using electricity and thus, making these homes self-sustaining."http://earthship.com/blogs/2012/04/heat-your-house-with-car-tyres-and-earth/
"A dirt cheap and 100 percent ecological house that has all the comforts of an ordinary home, without being connected to the electricity grid, waterworks, sewer system or the natural gas network. It does exist, but in most countries, building one is not allowed."http://edition.cnn.com/2014/08/18/tech/spectacular-houses-built-from-scrap/
"Designer Gregory Kloehn re-purposed a New York dumpster into an apartment, featuring a separated kitchen, bathroom and sun deck. He then expanded the concept, accessorizing waste disposal units further with abandoned washing machine, bicycle tires and scrap wood, for as little as $30 a time. Several of these have been made available for the city's homeless community."http://edition.cnn.com/2014/08/18/tech/spectacular-houses-built-from-scrap/
"An astonishing labour of love, for over 50 years former monk and farmer Justo Gallego has been singlehandedly creating a cathedral close to Madrid, modeled on St Peter's basilica in Rome. Standing over 40 meters high, complete with cloisters, crypt and grand domes, the epic structure has been built entirely from discarded materials; broken bricks and tiles for the walls and oil drums for the columns. Despite working from 4am each day, 89-year-old Gallego may still require another decade to complete the project."
Kirjattu

fårad

 • Vieras
Vs: Roskat & uusio
« Vastaus #2 : 25. Joulukuuta 2016 klo 01:35 »

Ite välttelen villaa,, mut olin joskus tehny villasen kaulaliinan niin,, aattoaamuna väsäilin loppuun tommosen ketsuidiksen yhelle 1 v.lle.. eli kaulaliina + tyynyliinauhraus + pala kangasta + muutamat helmet + langanpätkiä + pari neulaa &lankaa&neulanpistosta sormeen + ompelukone..stadaa.

Kirjattu

Auringon

 • Kukkaishippi
 • ****
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 474
Vs: Roskat & uusio
« Vastaus #3 : 25. Joulukuuta 2016 klo 06:53 »
 • Tykkää (0)

 • Jännää! :) Vähän on jengiä kiinnostanut. Muistan kun joskus skidinä sain isoisän kesäraflassa työskenneelttä ulkomaalaiselta muistaakseni espanjalaiselta tuikkukynttilöiden alumiinikuorista tehtyjä ritareita lahjaksi. Ikäväksi hän lähti samana päivänä pois ja näin hänet vain vilauksen siinä yhteydessä. En ollut huomannut koko henkilöä tavallaan ollenkaan aikaisemmin, mutta hän oli sitten huomannut minut. Mieleen jäi jotenkin tummatkiharathiukset ja tummanahkanen ryppynenkasvo ja jotenkin harvahampainenkin taisi olla röökille haiseva jne. Kadotin hänet heti tavattuani - asia jäi kaivelemaan mieltäni. Aikoinaan sain kangasesitteitä kaverin frendin omistamasta firmasta muutaman kuution ja exäni teki niillä vaikka mitä - se mikä kummastutti niin erotessamme ei hänelle kelvannut kuin isommat palaset ja oli heittämässä pienemmät roskiin jotka sitten laitoin kolmisen jätesäkkiä kellaariin jossa ne on ehkä vieläkin odottamassa että jonain päivänä mulla olisi aikaa tehdä jotain niistä. Mulla ei ole enää aikaa tehdä oikeastaan mitään. Tollasissa roskataloissa on ideaa - kun olin skidi niin kokeilttin nukkua paperiroskiksessa "hippikaverin" kanssa - rappukäytävät oli kyllä paljon paempia.
  « Viimeksi muokattu: 25. Joulukuuta 2016 klo 06:55 kirjoittanut Auringon »
  Kirjattu