Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

[:] Veretön Vallankumous: Hamppua, Ei Pamppua! [:] - 1

RobinHuudi

 • Kiltamestari
 • Hippiäinen
 • *
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 23

Tervehdys,

aion pitää nyt pari päivää lomaa internetistä, yksi syy on kipeä käteni ja toiseksi minun pitää koota nyt ajatukseni, koska aion julkistaa nyt valmit suunnitelmat bonsai ekosysteemistä: olen saanut valmiiksi prototyypin piirrokset ja nyt niitä pääsee kohta myös muut tutkimaan. :)

Vietän nyt muutaman päivän vielä kooten ajatuksia, jotta saan mahdollisimman selvästi esitettyä nämä suunnitelmat, olen myös UusiSuomi palvelussa ilmoittanut tästä "taidepaussista", tänään oli top50 listalla 6 blogitekstiäni samanaikaisesti, joten on myös kohteliasta antaa muille palstatilaa välillä. ;)

Siiheksi asti haluaisin jakaa nyt tämän tekstini, aihe on sikäli ajankohtainen myös täällä Suomessa, että maailmalla hallitukset kaatuvat rytisten vuoron perään kuin dominopalikat, siksi teenkin kokonaan oman aiheen tälle koska kyseessä ei ole pelkkä blogiteksti vaan tärkeä yhteiskunnallinen asia Suomessa, josta on suotavaa käydä keskustelua myös täällä hippilässä.

Pyytäisinkin nyt ylläpitoa muistamaan velvollisuutensa ja pitämään mielessä sen, että foorumit ovat keskustelun paikka, tämä teksti itsessään ei ole niinkän tärkeä vaan sen sisältämä sanoma, veretön vallankumous on tämä aihe minkä takia loin uuden aiheen, enkä laittanut tätä blogiteksteihin.

Sain äskettäin taas bänniä bassosta, joten tämä parin päivän tauko on siis myös taukoa muille minusta: olen varmasti monen mielestä varsinainen kiusa, koska käytännössä käyn välillä ainoastaan nukkumassa, jonka jälkeen palaan takaisin koneelle jakamaan tietoa ja tekemään työtä ihmisten herättämiseksi salkkaripsykoosista. Vallankumous on myös Suomessa tulossa, kyse onkin siitä, miten se toteutetaan: nyt on jokaisen foorumin ylläpidon vastuulla myös se, että me vedämme yhtä köyttä jotta homma saadaan hoidettua ilman väkivaltaa ja polttopulloja, sen takia on tärkeätä puhua asiasta avoimesti ja myöskin tehdä suunnitelmia miten aloitamme Suomen jälleenrakentamisen: yksi suunnitelma on Kiltajärjestelmä.  Erityisen tärkeää on se, että tajuatte muutoksen olevan meille elintärkeä: koko ekosysteemi on romahtamassa, pari vuotta sitten alkoivat mehiläiset kuolemaan, nyt ovat alkaneet kalojen ja lintujen massakuolemat, nyt ei todellakaan ole aika nipottaa foorumin säännöistä yhden blogitekstin "lobbaamisen" takia, vaan nyt on aika keskustella meitä kaikki koskettavasta, kuolemanvakavasta asiasta.

 Tässä artikkelini mikä voi olla pohjustuksena siis keskustelulle, ei itse aihe:

http://sirhenriristi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/61735-vereton-vallankumous-hamppua-ei-pamppua

Tässä myös toinen aihe, joka koskee pelkästään minua: moni varmasti ihmettelee, millainen jannu täällä näppäimistön takana on, ehkä tämä antaa jonkinlaista osviittaa millainen heppu olen. Sillä aikaa kun pidän vapaata internetistä ja internetti saa vapaata minusta, niin sillä aikaa voi vaikkapa tutkia kabinetin saloja jos tulee tylsää ilman minua.

http://sirhenriristi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/61764-tietoa-minusta

- Kiltamestari
« Viimeksi muokattu: 15. Helmikuuta 2011 klo 15:00 kirjoittanut RobinHuudi »
Kirjattu

stone cold Juihis

 • Hipahtava
 • ***
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 129
Vs: [:] Veretön Vallankumous: Hamppua, Ei Pamppua! [:]
« Vastaus #1 : 18. Helmikuuta 2011 klo 17:30 »
 • Tykkää (0)

 • En jaksanut lukea aloitusviestiä mutta vallankumous kiinnostaa.

  -Juihis
  Kirjattu
  Älä luota hippiin, just joo....