Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Hyvästi yksinäisyys? - 1

Hermit of Think-Follow

 • Hipahtava
 • ***
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 166
Hyvästi yksinäisyys?
« : 13. Toukokuuta 2021 klo 21:46 »
 • Tykkää (1)

 • Olen lähellä Mikkeliä elelevä yksinäinen mies. Olen 46, mutta todistuslausuntojen mukaan näytän "ehdottomasti alle 35-vuotiaalta", elämänvaiheeni on alle kolmikymppisen (itsen & oman paikan etsimistä, ei ikinä vakituisia töitä, lapsia, avioliittoa tai edes kihlauksia), halut ovat noin kaksikymppisen ja uhman & vimman & angstin määrä noin 16-vuotiaan.

  En ole vegaani tai edes kasvissyöjä, en luomufriikki, en pilvenpössyttelijä enkä nykyisin punavihreäkään. Hippiaate yhdistyy päässäni ihan muuhun asiaan: ihmisten yhteisyyteen, vapauteen, vapaaseen rakkauteen, pehmeään anarkismiin. Olen siis Woodstock-koulukuntaa. Koronapandemiaan en usko, omiin silmiini se kaikki näyttää tietoiselta operaatiolta. Minulla on siis edgyjä mielipiteitä, on ja pysyy.

  Olen lempeä ja hellä läheisilleni, hyväksi kuuntelijaksi ja keskustelijaksi kehuttu, lämminsydäminen ja aito. Lisäksi minussa on sähinää, jonka tunnistaa se joka osaa aistia oikeaa aaltopituutta. Itsekin jatkuvasti totean ja ihmettelen, kuinka yhdessä naisessa tai tytössä ihmisjoukkojen keskellä voi yhtäkkiä havaita sitä sähinää. Tämä on jännä ja kiinnostava juttu.

  Mitä etsin? Ensisijaisesti tietysti pysyvää elämänkumppania, mutten pidä mahdottomana sitäkään, että kaksi yksinäistä voisi tilapäisesti jakaa läsnäolonsa ja läheisyytensä keskenään. Kun kaksi aikuista tykkää, se on ok, ja se siitä sitten. Äiti-ihmistä en kuitenkaan ole vailla, en omaa enkä toisen.
  Kirjattu

  Offtopic

  • Vieras
  Vs: Hyvästi yksinäisyys?
  « Vastaus #1 : 26. Marraskuuta 2022 klo 19:35 »

  Minä en ole Isolde, mutta koronapandemia oli selkeä peiteoperaatio 5g:n haittavaikutuksille. Kun tutkii ihmisten rakentamien magneettikenttien ja sähkötaajuuksien aiheuttamia terveysvaikutuksia niin jo tutkat aiheuttivat espanjantaudin. Nyt miesten hedelmällisyys on laskenut vuosikymmenessä 30%. syöpä ja Alzheimer nuorilla, dementia alle kolmenkymmenen. Kaikki aivo- ja sydänsähkö on integroitu maapallon luonnolliseen Schumann-resonanssiin joten ei ihme että nyt tuntuu siltä ettei jaksa. Ilmastonmuutos propaganda keksittiin sähköisen maailman sisäänajoa varten, mutta tämä fasismi tuhoaa maan eikä toteudu. Se keinoälyn tai horuksen silmä ja valvomaan kuollutta maailmaa. Sähköautojen elf-taajuudet tulevat viimeistään tekemään loppuun biologisesta elämästä tällä planeetalla. Eikä kyse ole siitä etteivät ihmiset tietäisi tätä, ihmiset tietävät sen hyvin, ihmiset eivät välitä muusta kuin omasta kuvastaan. Edes itsestään he eivät välitä, eivät mistään mitä jää luvan taakse. Ja minä olen vegaani enkä näe mitään moraalisesti merkittävää eroa ihmisen jaa eläimen välillä.
  Kirjattu