Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Yksinään - 1

fårad

 • Vieras
Yksinään
« : 27. Huhtikuuta 2017 klo 20:51 »

Mitesköhän tän nyt muotoilis.. kun tää foorumi on semmonen iloinen paikka, missä on kaikkee kohtaamisia ja halutaan tutustua ja sen semmosta, niin miten jengi mieltää yksinään olon?

Mä itse olen aikalailla niin pitkään kuin muistan tarvinnut ja kaivannut tilaa ja yksinään olemista. Nykyään, kun elämä on tiivistä yhteiselämää 3-vuotiaan,, ja toki myös toisen kolmikymppisen kanssa.., niin jo roskien vienti yksikseen on välil ollut upea ja ihana juttu. (Pitääkin lähtee viemään roskia, kun saan lapsen nukkumaan. Toivottavasti naapurit ymmärtää pysyy poissa näkyvistä :D)

Joskus varhaisnuorena mua oikein ahdisti, kun perhe oli 'huolissaan' ja soitteli että kuinka sä nyt pärjäät, jos jäin kotiin niien mennessä mökille. En juurikaan nähnyt kavereita, vaan oikeesti nautin siitä että sai olla rauhassa omissa ajatuksissaan, omissa oloissaan, eikä mikään rytmittänyt elämää tarkasti. Kyllähän sellaista pystyy harrastaa jossain määrin vaikka elääkin perhe-elämää, mutta voi kun sais joskus olla vaikka ihan täysin yksin mökillä tai jossain.

Tunnistaakos muut hipit yksinäisyyden kaipuuta koskaan?
Kirjattu

Epilä Phoenix

 • Vieras
Vs: Yksinään
« Vastaus #1 : 28. Huhtikuuta 2017 klo 01:01 »

Fårad, minun elämäni on päinvastoin kuin sinun ja tämäkin asia on päinvastoin. Olen alun perin tarvinnut tuntuvasti yksinäisyyttä ja nauttinutkin siitä, mutta koska nykyelämässä minulla ei käytännössä ole muita vaihtoehtoja kuin olla yksin (tilanteessa kuin tilanteessa), koen yksinäisyyteni suunnattoman ahdistavana ja tunnen vain yhdessäolon & jakamisen kaipuuta.
Kirjattu

Omppu

 • Kukkaishippi
 • ****
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 438
Vs: Yksinään
« Vastaus #2 : 28. Huhtikuuta 2017 klo 01:48 »
 • Tykkää (0)

 • Tarvitsen yksinoloa hyvin paljon voidakseni hyvin enkä ole sosiaalinen. Perheen kanssa olen ollut tekemisissä paljon ja vieläkin olen, onneksi sentään olemme läheisiä ja tulemme suhteellisen hyvin toimeen.

  Toisaalta olen sitä miettinyt, että ei erakkoutenikaan (joka ei täysin itsestäni edes johdu) mikään maailman paras asia ole. Väittäisin, että introverteimmatkin ihmiset kaipaavat jonkinlaista seuraa ainakin silloin tällöin jos ei nyt kumppanin niin edes yhden tai kahden hyvän ystävän kautta. Sitä joskus erheellisesti ajattelee ettei "tarvitse" muita ihmisiä kun pärjää niin hyvin itsekin, mutta totuus on että lopulta jokainen ihminen tarvitsee jonkinlaista kanssakäymistä ja toisen ihmisen lämpöä - olkoonkin se sitten vain vertauskuvallista.
  Kirjattu

  fårad

  • Vieras
  Vs: Yksinään
  « Vastaus #3 : 28. Huhtikuuta 2017 klo 08:57 »

  Joo :) en mäkään mikään ihan erakko ole, mutta tosiaan pientä hetkeä itsensä kanssa kaipailee aina välillä. Eilen oli mieletön tähtitaivas ja oli helppo hengittää ja askel tuntui kevyeltä, ei tarvinnut huolehtia muista ja pystyi katsella kotiaan tuolta ulkopuolelta.

  Olen mä myös aina tarvinnut ja kaivannut ihmisiä, tai sanoisko yhteisiä samanhenkisiä hetkiä. Mutta tavallaan se ei vain oikein tunnu monestikaan onnistuvan. Ystävienkin tapaaminen on voinut olla tosi kuormittavaa ja jotenkin otan helposti vastuuta siitä miten asiat sujuu. Mutta aattelen että mulla on aika hyvä tilanne kuitenkin. Tiedän miten huonosti asiat vois olla, ja on kokemustakin siitä, niin mua jotenkin säväyttää elämän pienet asiat. Huonojen aikojen kautta tiedän siitäkin miten hyviä ystäviä on, ihan "omasta takaa", ja myös kun etsii ja luottaa..ei tietenkään kaikkien kanssa synkkaa, ei semmosta voi pakottaa.
  Kirjattu