Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Kaikille kaikkialla - 1

Lanoo

  • Vieras
Kaikille kaikkialla
« : 27. Maaliskuuta 2018 klo 20:59 »

Hei vaan kaikki, oon tosi yksinäinen. Mun on vaikea uskoa että päästäisin ketään muuta omaan yksinäisyyteeni, mutta jos joku viitsisi mulle kirjoittaa omasta yksinäisyydestään käsin, niin kuin kala toisesta akvaariosta, niin voisimme leikkiä kommunikaatiota. Joskus harvoin olen hauska, ja usein eri mieltä. Olen kiinnostunut melkein kaikista uskonnoista, vähintäänkin sellaisista joissa on jotain filosofista syvyyttä. Olen kiinnostunut erilaisista maailmankatsomuksista ja siitä miten ihmeessä tämä kaikki sai alkunsa ja miten ja miksi minä jouduin tänne. Elän marginaalissa vailla kunnianhimoa, eikä minusta koskaan tule mitään suurta. Olen aika kyllästynyt tähän maailmaan enkä aina pidä sitä vaivan arvoisena. Tämän vuoksi laiminlyön itseäni. Minulla on 3 lasta, jotka yrittävät kasvattaa minusta kunnollista ihmistä. En ole enää kiinnostunut pariutumisesta enkä lisääntymisestä. En edes enää osaa integroitua enkä usko parisuhteisiin. Sano, rakkauden virta vie kiveä kunnes kivi käy sille liian raskaaksi. Olen kiinnostunut rakkaudesta silti, niin kuin olen kiinnostunut ihmisen mielestä ja sen väitetyistä sairauksista. Pidän epämukavuuden hetkistä,ja kuulumattomuuden tunteesta, ulkopuolisuudesta ja asketismista. En pidä hyvästä ruoasta enkä seksistä tai muista fyysisistä nautinnoista. Ajattelen että aikuisuus on vain hulluuden kausi lapsuuden ja vanhuuden välillä, maailmallinen kausi, josta en saa otetta. En kykene uskomaan niihin maailmallisiin merkityksiin ja hierarkioihin joiden pitäisi motivoida minua kilpailuyhteiskunnassa. Tästä  syystä elän paljon köyhyysrajan alapuolella. Vähät rahani käytän lapsistani huolehtimiseen. Toivon että sinä kirjoitat minulle jotain päämäärätöntä ja ehkä siitä kehittyy kommuinikaatiota...
Kirjattu

Lanoo

  • Vieras
Vs: Kaikille kaikkialla
« Vastaus #1 : 17. Huhtikuuta 2018 klo 19:21 »

Ja vielä erikseen jollekin seinäjoella.... Hei, sinä ystävällinen henkilö jolla on  paljon aikaa seinäjoen seudulla. Jos jonain päivänä onnistuisit tekemään kanssani turistikierroksen seinäjoella, jotta uusi kotikuntani kävisi vähän tutummaksi. Jee. Mun täytyis tietää mistä ravintoloista saa vegaanista ruokaa, mihin kannattaa mennä... Oon tosi rauhallinen, enkä käy juurikaan missään ulkona. Kuitenkin jos on teknoa tai joku sellanen baarikin jossa voi käydä tukehtumatta, niin ois kiva tietää. Muuten näyttää siltä että kotini on kolmostie ja kulttuurini löytyy kyröskosken teboilista-. Kiitos. Ja jos pelaat shakkia, niin vois olla kiva kokeilla.
« Viimeksi muokattu: 20. Huhtikuuta 2018 klo 21:33 kirjoittanut Lanoo »
Kirjattu

Lammen Pei

  • Vieras
Vs: Kaikille kaikkialla
« Vastaus #2 : 19. Huhtikuuta 2018 klo 06:56 »

En asu Seinäjoella, mutta olen asunut siellä joskus 2003-2006 paikkeilla. Se miltä Seinäjoen mainingit tuntuu riippuu aikalail siitä, mistä päin olet muuttanut Sjoelle  ;D. Itse kun muutin viereisestä pikkukaupungista, niin Seinäjokihan soi nuorelle 16-vuotiaalle huomattavasti vapautta suhteessa kotikaupunkiin, kun ihan jokainen ei ollut tuttu/vanhempieni tuttu.
Mitä olen vanhojen kaverien fb:sta ymmärtänyt, niin Seinäjoella toimii Rytmikorjaamo, joka saattais olla ihmisten paikka...mutta ei se mikään uugee mesta ole :) http://www.rytmikorjaamo.fi/klubi
Tekno Seinäjoella taitaa olla terästeollisuuden alihankintaa...en tiedä että lakeuksilla olis juurikaan teknoklubeja. Vaasasta ehkä saattaa löytyä jo jotain....
Kirjattu

Lanoo

  • Vieras
Vs: Kaikille kaikkialla
« Vastaus #3 : 26. Huhtikuuta 2018 klo 19:18 »

Kiitos Lammen Pei, ihanaa kun vastasit.

Täältä on Seinäjoen kaupunkiin kymmeniä kilometrejä, ja ne ovat kuoppaisia ja mutkittelevia kilometrejä. Enkä oikeastaan ole käynyt bileissäkään vuosiin. Elämä on kuin Tuula Amberlan muukalainen, unohdettu koskaan kuulematta. Ja vaikka sanat ovat tutut, ne eivät tarkoita mitään. Auringon kruunaama joutsen lentää linnunradan ympäri, ja sinä tuot kevään tähän huoneeseen. Kaikki tavoitteet joita elämälle oli asetettu on nyt saavutettu, juotu tyhjiksi ja poltettu pois. Nyt ei ole kuin aikaa, vain köyhillä on kiire.

Mielummin kirjottaisin jostain muusta, Tshaikovskin baleteista tai villihevosista, mutta en tiedä niistä mitään, ja rakastan niitä arvoituksina. Avaamattomina kortteina, joiden voin uskoa ennustavan rakkauden lopullista voittoa kun kaikki tähdet on viimein laskettu. Tee tämä yhdeksi, juota minut humalaan amritan ja ajan lähteestä. Anna hyvä hevonen, vapaus ja loputtomat arot aukeamaan yli taivaan kannen. Tule kylään kuoleman varjojen laaksoon.
Kirjattu

Lammen Pei

  • Vieras
Vs: Kaikille kaikkialla
« Vastaus #4 : 30. Huhtikuuta 2018 klo 22:21 »

Taidat olla kirjojen ystävä ja runoilija. Kävin kirjatopikissa lukemassa ja olit kirjoittanut puista, ja mitä teet siellä Seinäjoen takamailla. Kuulostaa hienolta. Puut ovat kiehtovia, ja juuret...miten ympäröivät puut voivat ylläpitää kantoa elossa...

Voimia kevääseen, lakeuksilla muuttolintujen aikaa. Kevät on tuonut tänne Lahteen linnunlaulua. Vuohenputkien versoja voi pian jo käydä keräämässä. /köyhä kiireinen ^-^ --meillä osaltaan ympäristöekologian tutkimuksissa on myös maaperän ja juuriston ja sellaisen tutkimista...oma kirjallisuuden laji sellainen tieteellinen kirjoittaminen myös on. Omanlaista sävellystä ja ajanhavinaa. Minust elämässä, jos osaa kuunnella ja katsoa mielenkiinnolla, löytää usein ehkä mitä oli etsinytkin ja enemmänkin, mistä vain.
Kirjattu

Lanoo

  • Vieras
Vs: Kaikille kaikkialla
« Vastaus #5 : 01. Toukokuuta 2018 klo 23:27 »

Taidat olla kirjojen ystävä ja runoilija.  Minust elämässä, jos osaa kuunnella ja katsoa mielenkiinnolla, löytää usein ehkä mitä oli etsinytkin ja enemmänkin, mistä vain.
Aiemmin luin paljon, enemmän kuin oli edes kirjoitettu. Luin rivien väleistä ja marginaaleista alaviitteet, etsin jotain jota etsiä, nyt en enää etsi mitään. Utuinen auer vain ympärilläni kätkee kosteikon keijukaiset ja satakielen laulun, jos etsisin jotain, niin tietä ulos täältä. Hengitä että tämä sumu hälvenee, äläkä anna minun rikkoa hiljaisuutta. Nykyään luen vähemmän, ikään kuin olisin huomannut ettei se mitä etsin voi olla kirjoitettu kirjaimin eikä sanottu sanoin. Olen kyllästynyt runouteen, varsinkin laululyriikkaan. Ei sanominen vaan sanoma itse. Kieli on relativistinen, sen sanojen merkitykset ja konnotaatiot ovat kokoajan eläviä. Vaikka hullu äidinkielenppettaja yrittää pakottaa vapaana soljuvaa puroa ahtaaseen sementtiuomaan, me valloitamme tämän kielen koko ilmaisuvapauden takaisin itsellemme. Me unohdamme ne kirotut säännöt, joiden piti suojella kieltä turmeltumasta. Mutta mitäpä minulla olisi sanottavakaan, saati aihetta verhota sanojani runoiksi. Minä olen siirtynyt katsomoon näyttämöltä, ehkä elämäni traagisimpaan osaan.

Katso on kaksi tarinaa, kaksi häntää ketulla ja kaksi terää miekassa. Toinen on se mihin uskomme, ja joka on siksi totta. Toinen on se, joka on niin vaikkemme uskoisikaan. Tai kuka tietää. Juha Sipilä ei enää olisi pääministeri jos kukaan ei uskoisi pääministereihin, mutta kivi olisi edelleen kivi vaikkei siihen kukaan uskoisikaan. Katsomo on siellä sanojen ja nimien takana, josta käsin näyttää siltä että pääministeri on ikään kuin jonkinlainen james bond, jota henkilö nimeltä Juha Sipilä esittää. Tämä on parodian yhteiskunnan alku. Kun kriittinen massa ihmisistä alkaa nähdä nämä kulttuuriset hahmot ohuina ja teeskenneltyinä, koko yhteiskunta kaikkinen instituutioineen saa sen ikuisuusperspektiivin josta käsin se on absurdi ja naurettava. Yhteiskuntatieteellisesti spektaakkelin yhteiskunta on kapitalismin kehityksessä parodian esiaskel. Virallisuutta itseään uhkaa naurunalaiseksi joutuminen, ja elämä paljastuu sinä mitä se on, julkinen nolaus.
Kirjattu

Lammen Pei

  • Vieras
Vs: Kaikille kaikkialla
« Vastaus #6 : 10. Kesäkuuta 2018 klo 01:52 »

Ai että elämä on julkinen nolaus? Hah. Taidan olla sitten onnistunut elämässäni. Taida muuta ollakaan. Mutta se toimii molemminpäin. Joka kerta kun minut on nolattu. Mä olen ollut siinä just..juuri siinä pisteessä..ja jos arvioi niin. Niin kuka nolaa kenet. Lopulta. ..
Kirjattu