Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

loveleaks - 1

2tails

 • Uushippi
 • **
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 92
loveleaks
« : 28. Lokakuuta 2012 klo 19:31 »
 • Tykkää (0)

 • http://www.freeaddictinggames.com/game/sonic-the-hedgehog/
  :D
  Oli ihana tanssia perjantai-iltana. Kauniita ihmisiä.
  Ykskin tyttö tuli mua ulkona vastaan ja oltiin molemmat liian ujoja että oltais sanottu toisillemme mitään.
  Muutamia lämpimiä hetkiä jäi taas sydämen muistoihin. Harmi että oli lähdettävä niin pian.
  Kirjattu
  tr-tr-tr

  2tails

  • Uushippi
  • **
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 92
  Vs: loveleaks
  « Vastaus #1 : 13. Marraskuuta 2012 klo 17:46 »
 • Tykkää (0)

 • Apatian aika on ohi, eikä mikään näistä hymiöistä ylety koskettamaan sitä iloa, joka elää siinä toivossa jonka toukokuu toi taivaan alle. Eikä yksikään näistä sanoista kerro kuinka sinä annat sille kaikelle elämän muodon. Olet tuhannesti rakas, pyhä ja ikuisuuteen asti; Armo on ainoa oikeuden muoto.
  Kirjattu
  tr-tr-tr

  melan-collie

  • Vieras
  Vs: loveleaks
  « Vastaus #2 : 08. Helmikuuta 2014 klo 23:58 »


  Anna Freud tutki aikoinaan eräitä keskitysleireillä täysin vailla vanhempien tukea kasveita lapsia, sen jälkeen kun heidät oltiin pelastettu englantilaiseen lastenkotiin. Kyseessä oli neöjän lapsen ryhmä, joka oli jotenkin onnistunut pysymään yhdessä vankeusajan. Anna Freud kuvaili näiden lasten kohdelleen toisiaan ja huomioivan toisensa rajattoman solidaarisuuden piirissä, niin että tovereista huolehdittiin jopa ensisijaisesti itseen nähden. Vieraisiin ja etenkin aikuisiin lapset suhtautuvat agressiivisemmin, ja muiden arvioiden mukaan heistä kasvoi kustakin psyykkisesti tasapainoisia aikuisia, vaikkei heitä sellaisiksi kukaan kasvattanutkaan.

  Tätä voidaan pitää myös ihmiskunnan poliittisen järjestelmän lähtökohtana, heimoyhteisöissä, juuri tämä elinikäinen tuttavuus ja yhdessä kasvaminen rakensivat traditionaaliseen heimo-yhteisöön radikaalin solidaarisuuden periaatteet.

  Kaikessa kaupankäynnissä tämä solidaarisuuden periaate on murtunut, ja ensimmäinen vaihtokauppa ihmisten kesken on siksi merkittävä askel historiassamme eteenpäin kohti vääjäämätöntä tuhoa.

  Aiheesta on tehty ihana elokuva gods must be crazy jossa tyhjä kokispullo tippuu lentokoneesta bushmanniheimon keskelle ja tästä kapistuksesta kehittyy epäsolidaarisuus. Aivan yliveto :) Yksi bushmanneista lähtee lopulta heittämään kokispulloa yli maailman laidan.
  THE GODS MUST BE CRAZY Small | Large

  Näytti löytyvän youtubestakin. Etsin linkin teitä varten. Nyt vain klikkaatte ja nautitte.

  ps. youtubekatsojan kommentti...
  "One of the most iconic black movies of all time.
  The description of the silliness of western living, as compared to the African way of life, is the best I ever heard. An African classic. Settle down, turn that rubbish tele off and prepared to learn something about life."
  Kirjattu

  rimpsi lorestaan

  • Vieras
  Vs: loveleaks
  « Vastaus #3 : 13. Tammikuuta 2015 klo 23:46 »

  Pohdin iloa. Raamatun Uudessa testamentissa on Paavalin filippiläisseurakunnalle kirjoittama kirje, jossa hän toistelee "olkaa iloisia, olkaa huolettomia", jopa "vaikka minut uhrattaisiin, iloitsen siitä ja iloitkaa tekin". Kyynisiin nykysilmiin tämä on ihan wtf ja samalla tajunnanräjäytys, apostoli on uskonnon levittämisen takia vankeudessa (sanojensa mukaan "kahleissa") ja vaarassa joutua mestatuksi, mutta silti hän julistaa iloa ja pyytää seurakuntalaisia iloitsemaan hänen puolestaan.

  Meidän maailmasta, meidän elämistämme puuttuu iloa, ihan sellaista aitoa pulppuavaa vilpitöntä iloa, johon liittyvät rakkaus, lempeys ja kiitollisuus, sellainen ilo voi syntyä joka ikisestä pikkuasiasta mitä ihminen kokee, näennäisesti negatiivisestakin. Liian usein nykyään ajattelemme (minä ainakin aaaaiiiivan liian usein) että on oikeutettua olla vähän katkera, vähän vihainen, vähän surullinen, vähän epätoivoinen, melko pessimistinen, paljon huolissaan, koska maailman meno on tämmöistä. Uuden testamentin kirjeiden näkemys senhetkisestä maailmanajasta näyttää synkältä, siksi samanlaiselta kuin ihmisillä nykyään on. Mutta samaan aikaan ilo on näin tärkeä asia ja sitä julistetaan. Iloitaan siis mekin
   :sydamia
  Kirjattu

  Lanoo

  • Vieras
  Vs: loveleaks
  « Vastaus #4 : 13. Toukokuuta 2018 klo 17:36 »

  Aito ilo on mielen vapautta ikimetsän kuusten ylle tuulessa taipuneen sateen harmaista sulista. Yhtä lailla pyhiä kirjoituksia ylistävä nauru, sopimaton omalle paikalleen. Varis joka raakkuu hiljaisuuden hajalle siellä missä se ei kuulu hänen mielenrauhaansa. Lannistumaton on ilo, eikö, rimpsis lorestaan. Hienosti kirjoitit siitä mitä paavalin sanotaan kirjoittaneen kahleissa. ilo on puhdasta vettä samasta lähteestä kuin ihminen, ja nousee sen pintaan viattomina hetkinä. Peukut pystyyn ilolle.
  Kirjattu

  Epilä Phoenix

  • Vieras
  Vs: loveleaks
  « Vastaus #5 : 28. Toukokuuta 2018 klo 17:52 »

  Lannistumaton on ilo, eikö, rimpsis lorestaan. Hienosti kirjoitit siitä mitä paavalin sanotaan kirjoittaneen kahleissa. ilo on puhdasta vettä samasta lähteestä kuin ihminen, ja nousee sen pintaan viattomina hetkinä. Peukut pystyyn ilolle.

  Kiitän entismuinaisen nimismerkkini puolesta. ;) Samoilla linjoilla edelleen.
  Kirjattu

  Lanoo

  • Vieras
  Vs: loveleaks
  « Vastaus #6 : 03. Helmikuuta 2019 klo 09:42 »

  Yliopisto-tason aivopesu perustuu ura-ambitioihin.
  Kirjattu