Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Missä asioissa koette olevanne hyviä? - 5

ri-ver

 • Hippiäinen
 • *
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 2
Vs: Missä asioissa koette olevanne hyviä?
« Vastaus #60 : 11. Marraskuuta 2016 klo 15:17 »
 • Tykkää (0)

 • osaan tehä kipsoo ja kiipeillä laulaa ja kaikkee muuta niin nyt äkkii ulkomaille jonnekkin tai nuotiolle joku hakkee ennenkun kansakunta herää jotain homolla tavalla käyttäytyviä kristittyjä jotka ihmismyy toistesa makkaraa kun ei oo tarpeeks juomaa  :sydamia nyt vaan kavereita kettu kananen on fb...ja yv saa laittaa sukset on kai jossain monistuksen ja miljoonan läheisen jälkeen missä nussitaan ja juuaan...
  Kirjattu

  mariau

  • Vieras
  Vs: Missä asioissa koette olevanne hyviä?
  « Vastaus #61 : 06. Heinäkuuta 2017 klo 21:56 »

  Oon hyvä hoivaamaan ja paijaamaan eläimiä, tai siis se on semmonen juttu missä on luonnostaan hyvä. Ihmislapsetkin on aika söpöjä ja hoivattavia, uskon et tykkäisin siitäkin mut ei vaan oo ikinä ollu mitään pikkusta lasta ketä sais vahtia. Oon kans hyvä kuuntelemaan muitten murheita ja tykkään yrittää näyttää positiivisia asioita jutuista jos jollain on huolia ja murheita. :)

  Oon aika surkee monissa elämän perusjutuissa oikeesti mutta noissa mä loistan!! :)
  Kirjattu

  Auringon

  • Kukkaishippi
  • ****
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 474
  Vs: Missä asioissa koette olevanne hyviä?
  « Vastaus #62 : 07. Heinäkuuta 2017 klo 05:30 »
 • Tykkää (0)

 •  :sydamia :sydamia Ei vitsi tää tulis kun tilauksesta kun tarttisin nopeelle jekkuli pojalle vahtia pariks tunniks ti 11.7. Klo 15:30 Hki keskustassa puistokeikka tai- oisko kiinnostanut? Murheitakin on aika paljon viomeks tänään kun pakkasin tavaroita autolla skidi otti pariin kertaan ritolat ja kävin noutaa takasin kun kujerteli laahusteli tuntemattomien perään ja vikalla kerralla tönäsin auton oven kiinni - avaimet sisällä.  Oli kyllä niin vaikee fiilis että oli pakko sitten sisään päästyä yrittää puhelimessa kuinka on ihan sairasta, en tiedä yhtään onko avaimet kertostalon pihalla vai autossa ja nassikka on pakko laittaa nukkumaan joka vie multa parituntia ja tekis mieli mennä järjestää ne nyt ainoot avaimet takas mutten voi. Kuunttelijaa ei paljoo kiinnostanut (pojan mutsii). Laittelin pojan nukkuu lueskelin aapista ja nukahdin itsekkin ja pomppasin 5 ylös oikoo metalli rautalanka henkariia ja murtauduin omaan autoon josta avaimet nyt löyty.  :tutimaan :tutimaan Huomenna pitäs (tai siis tänään) pitäs vielä mennä lintsille ja huomenna espooseen parturiin niin vähän pakko auto oli saada auki. No parturissakin poika yleensä aiheuttaa melko kaaoksen että sinnekin pitäs joku saada mukaan kun itse lyhennän hiuksen niin että hilse saa valoa ja tuulettuu pois. Se murheista ... :ruokaa :ruokaa

  Oon vissiin hyvä yrittää jeesaa ja löytää ylijääneitä kunnollisia vihanneksia ilmaiseksi ... sit oon kai hyvä mokaa kaikki jutut jotenkin ihan hölmösti ... oon hyvä lopettaa röökin ja oon kai hyvä mutta hidas joidenkin ihoongelmien ratkomisessa tyyliin jos atopia on sieni ja bakteeri kanta ongelma. Voin yrittää olla vaikka missä hyvä mutta en ole kaikessa. Oon kai jossain hyvä mikä ei oikein ketään hyödytä jos kunnolla itseänikään ...... :)
  « Viimeksi muokattu: 07. Heinäkuuta 2017 klo 05:52 kirjoittanut Auringon »
  Kirjattu

  mariau

  • Vieras
  Vs: Missä asioissa koette olevanne hyviä?
  « Vastaus #63 : 08. Heinäkuuta 2017 klo 23:21 »

  Ei oikein sovi yksiin omien aikataulujen kanssa toi ens tiistai... :( Mutta jos joskus tulevaisuudessa kaipaat lastenvahtia toviksi niin voit laittaa mulle vaikka yksityisviestiä tai huudella täällä ihan miten vaan. :) Elokuussa alkaa koulu niin sit oon ite päivät kiinni mut viikonloppusin enemmän aikaa!
  Kirjattu

  fårad

  • Vieras
  Vs: Missä asioissa koette olevanne hyviä?
  « Vastaus #64 : 09. Heinäkuuta 2017 klo 09:47 »

  Auringon, miten olis lapsiparkki? Helsingist nopeel googlauksel löyty esim. murulandia..vois muksukin tykätä tommosesta sisäleikkipuistosta.
  Kirjattu

  Auringon

  • Kukkaishippi
  • ****
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 474
  Vs: Missä asioissa koette olevanne hyviä?
  « Vastaus #65 : 09. Heinäkuuta 2017 klo 10:56 »
 • Tykkää (0)

 • Lapsi on niin hyvä olemaan villi ettei viihdy. Alkaa häiritsemään muita lapsia ja tarvii siksi oman vahdin. Tästä syystä ollaan oikeestaan stadiin menossa asumaan jotta skidi saisi harrastuksia hoitajia jne jne ... tää tiistain juttu liittyy tavallaann just tähän stadiin muuttamiseen. Nuthän me ollaan oltu tavallaan kiertolaisia ja asuttu mökillä - vaikee kyllä ajatella että asiat hirveesti muuttuu mutta sit on oma hima stadissa jota ajayelen jo nyt etten paljoa jaksais käyttää.. Sanotaan nyt näin että skidi on hyvä ymmärtämään ein kehotukseksi jne jne.. onks se niin että pojat on hyviä olemaan poikia just sillon kun ei tottele usko eikä oo kilttejä? Sitä se on ollut itselläkin aika paljon ja tarttin kansaa hoitajaa skidinä keitä sitten oli useita... tää meitin skidi on siis hyvä leikkii pari sekunttia jotain ja sitten hyvä etsimään jotakin muuta ...

  Itse voisin olla hyvä ottaa toisen samantapasen viikarin mukaam (olla lapsenvahti) tai parikin jos vaan löytys oikeet kontaktit :)
  Kirjattu

  nörttihippi

  • Hippiäinen
  • *
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 3
   • Simplbooks
  Vs: Missä asioissa koette olevanne hyviä?
  « Vastaus #66 : 21. Elokuuta 2017 klo 11:01 »
 • Tykkää (0)

 • Kiitos teeman aloittanelle! Hieno ajatus! Mietin myös liian usein asioita, joissa en ole hyvä.

  Tässä kuitenkin muutamia juttuja joissa olen:
  Olen hyvä numeroiden pyörittämisessä.
  Olen innokas oppimaan uutta.
  Olen hyvä kuuntelemaan.

  Kirjattu
  Helppo kirjanpito-ohjelma SimplBooks toimii myös mobiililaitteilla

  Babylon post

  • Vieras
  Vs: Missä asioissa koette olevanne hyviä?
  « Vastaus #67 : 30. Tammikuuta 2020 klo 14:26 »

   Are you as good in bed as you are on the dancefloor?

  Mä oon hyvä sängyssä, tai melko hyvä. Tai tyydyttävä. Nukkumaan, mut viime yönä mä näin tosi hyvää unta. Itseäni parempaa, ja ajattelin että se ei voinut olla musta.

  Keittiössä mä oon hyvä ja autossa. Jumalainen.

  Joskus oltiin kievarissa ja kunnanjohtajan saatananpalvojapoika osti koko pöydälle juomat. Se oli itse keksinyt sen drinksun. Sillä oli joku demoninen nimikin. Olisikohan ollut "devili" Joku hiukan humaltunut äityi kehumaan tuota poikapoloa hyväksi jätkäksi, josta hän sitten suutahti kovasti.
  -Älä sano mua hyväks jätkäks!, kunnan johtajan poika mölisi niin ettei kievarissa keneltäkään jäänyt kuulematta. Säikähtäneenä kohteliaisuutta koittanut kiittelijä perääntyi ja joi juomansa tyytyväisenä syrjemmässä.

  Myös Jeesusta sanoi joku hyväksi, ja samalla tavalla Jeesus otti nokkiinsa.
  -Miksi sanot minua hyväksi? Ei kukaan ole hyvä paitsi Jumala yksin, Sanoi Jeesus.
  Kirjattu

  Napu

  • Vieras
  Vs: Missä asioissa koette olevanne hyviä?
  « Vastaus #68 : 01. Helmikuuta 2020 klo 07:27 »

  Mä olen ehkä ihan sopivan hyvä postiduunissa...siis niin hyvä että oon saanut pitää sen pestin muutamia kuukausia ja ryhmänjohtaja sanoi pomon kuullen että "älä päästä sitä pois", kun vaadin paremman sopparin ja enemmän liksaa.....siinä joulupaineiden alla ;D . Mä oon joskus ihan hyvä vaatimaan parempaa.

  Mä olen myös sopivan huono siinä duunissa, ja se on musta tärkeää. Alussa mä olin ihan surkea. Mä en vaan tajunnut että miten päin sitä listaa pitikään tehdä yms., ja välillä jengi tuntu hikeentyvän mun ympärillä. Mutta onneks siitä selvisi.

  Nykyään mä teen sillee sopivasti virheitä, että huomaan etten mä ole täydellinen kone siinä hommassa ja pysyy ymmärrys myös työkavereita kohtaan, että virheitä joskus tulee. Mä olen toisaalta melko tunnollinen, ja silloin virheet joita en itse aluks huomaa, tuntuu ikävälle ja huvittais luovuttaa ym., kun jotain odottamatonta paljastuu ja tulee semmonen ahdistus ja häpeä.

  Toi on ollut kuitenkin aika hieno homma mulle, että oikeastaan ekaa kertaa elämässä on joku semmonen yhteisö, jossa oikeesti näkee ihmisiä neljä päivää viikossa ja missä ehkä saatan olla vähän pidemmänkin aikaa mukana..ja on jopa hyväksytty olo. Siel on jotenkin vaan semmosta porukkaa, että mä ymmärrän niitä ajatuksia ja fiiliksiä ja juttuja mitä siel lentää. Musta on myös kiva olla tarpeeks hyvä siellä, että mä voin ja uskallan tarjota apua, kun hommat ei aina jakaannu tasan siellä.

  Huono puoli on, että mun kunto ei ole vielä ihan niin hyvä, että olisin energinen ja aikaansaava myös kotona. Mun pitäis parantaa mun vapaa-ajan olemista.
  Kirjattu