Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Sol Invictus - 1

Offtopic

  • Vieras
Sol Invictus
« : 26. Marraskuuta 2022 klo 15:25 »

Ensi maaliskuussa ihmisten luomat sähkömagneettiset kentät romauttavat maapallon magneettikentän ja kaikki auringonvalon energiataajuudet saapuvat suodattamattomina maahan. Niin kuin ne pääsivät n. puoli galaktista vuotta sitten. Ihmiset eivät voi nähdä omaa varjoaan joka heitä hallitsee, ja he etsivät pahaa itsensä ulkopuolelta. Jostain näkökulmasta eurooppalaisten ylimielisyys on kasvanut niin suureksi että ihmisestä pitää tehdä loppu. Simulaation loppu on lähellä, katso sydäntäsi.
Kirjattu

Offtopic

  • Vieras
Vs: Sol Invictus
« Vastaus #1 : 30. Marraskuuta 2022 klo 01:31 »

Fysiikan ehkä kuuluisin koe on kaksoisreikäkoe. Tämä koe oli vallankumouksellinen koska se osoitti että materiaalista maailmankaikkeutta ei ole olemassa ellei tietoisuus havainnoi sitä. Tästä Everett teki kaikkein loogisimman johtopäätöksen. Tietoisuuden tarkkailu ei suinkaan romauta aaltoa hiukkas-muotoon, niin kuin tarkkailijasta näyttää. Pelkästään hänen havainnossaan aaltoliikkeelle määräytyy tarkka vauhti ja sijainti. Tieteen mukaan hiukkasella ei sellaisia ole, vaan kysymys on havainnoijan määrittämästä keskiarvosta. Se mitä tästä pitää ymmärtää on siinä, että ennen tietoisuuden ilmentymää koko maailmankaikkeus oli superpositiossa, siitä oli mahdollista mitata esiin mitä tahansa. Oman laatunsa mukaan ihmistietoisuus mittasi, manifestoi, simuloi tai loi siitä esiin havainnommamme maailmankaikkeuden.

Usein kun ihmiset väittävät omaavansa tieteellisen maailmankuvan, he puhuvat 1700-1800 lukujen tieteestä, ennen kvanttifysiikan mullistavia löytöjä tehdyistä materiaalista maailmankaikkeutta tukevista darwinilaisista rotu ja lajiteorioista ja tyhjyydessä tapahtuvista räjähdyksistä. Ex nihilo nihil fit. Kun kvanttifysiikka alkoi osoittaa että aika on vain tietoisuuden sähkömagneettiselle tasolle projisoiman tulkinnan ominaisuus, ja että aikaa ei kvanttitasolla ole, tämä ateistinen klikki kieltäytyi uskomasta tieteeseen. Tietoisuus on luonut maailman, ja vieläpä suunnilleen mytologisten luomiskertomusten mukaan. Ensimmäinen syntynyt solu mittasi sähkömagneettisen säteilyn sisältämän informaation taajuuksista esiin rannattoman alkumeren. Vähitellen evoluution myötä kehittyvien aistien avulla se loi maailmankaikkeuden vastakohdikseen, hajoitti kaaottisen todennäköisyyskentän mustaan ja tuntemattomaan feminiiniseen mysteeriseen puoleen ja nimettyyn ja tunnettuun maskuliiniseen puoleen.

Elämänpuun binah vastaanottaa informaatiota jolle chokmah antaa muodon ja nimen, yin ja jang järjestäytyvät maailmankaikkeudessa kuumuudeksi ja kylmyykeksi, kosteudeksi ja kuivuudeksi, pimeäksi ja valoksi, mieheksi ja naiseksi. Maailmankaikkeus paljastaa itsensä kaikille jotka paljastavat itsensä maailmankaikkeudelle salaamatta mitään. Täällä erotetaan toisistaan totuus ja valheet, sitä varten tämä on olemassa.

Mitään planeettatasoa ei ole sinänsä olemassa, aurinko syöksyy spiraalinmuotoista rataa ympäri galaksia ja planeetat tekevät kiertävää aaltoliikettä sen ympärillä. Auringon vauhti on 200 kilometriä sekunnissa. Maapallo sinkoaa tästä vielä takavasemmalta ohi ja pyörähtää radan auringon ympäri. Avaruuden painovoimakentissä painovoima ohjaa miten materia käyttäytyy ja materia ohjaa miten painovoima syntyy. Tosiasiassa painovoima on aineen käänteinen voima, jos kaikki maailman aine tuodaan yhteen, niin sekä materia että painovoima kumoutuvat. Ne ovat syntyneet siitä että ne on erotettu toisistaan.

Maapallon akseli on kallistunut auringon pohjoisesta 30 astetta kohti galaktisen sähkömagneettikentän pohjoista, ja aurinko on hyvän tovin ollut matkalla tähän suuntaan, kiertänyt kohti galaktista pohjoista. Kun aurinko taittaa nyt spiraaliradallaan alaspäin kohti galaktista etelää, tempautuu maapallon pohjoisnapa gyroskooppisten voimien heikentyessä äkisti ympäri. Pohjoisnapa kääntyy takaisin kohti galaktista pohjoista. Avaruus toimii kellontarkkuudella, manvantara on tullut loppuunsa, vaikka ihmiset toivoisivat tämän kauhuelokuvan jatkuvan vielä loputtomasti. Mutta minä tiedän että me olemme matkalla hyvin kauas pois tämän mädäntyneen painajaisen luota.

Nasan mukaan maapallo menettää magneettikenttänsä kahdeksisadaksi vuodeksi, jonka aikana avaruudesta saapuu sekä auringon tappavat taajuudet ja plasmamyrskyt sekä avaruuden liki absoluuttista nollaa oleva -450 asteen kylmyys. Maa kääriytyy jäähän muutamissa tunneissa sen jälkeen kun purkautuvat jännitteet ovat polttaneet kaiken.

Mutta minä tiedän että me olemme matkalla hyvin kauas pois tästä mädäntyneestä painajaisesta.

Kun tutkii esihistoriallisia hukkuneita kaupunkeja ja jumalten kaupunkien raunioita ja suojia joita edellinen sivilisaatio yritti rakentaa vastaavan kataklysmin edessä, ymmärtää että kaikki on korkeimman kädessä. Mitään ei voi tehdä pelastumisen eteen. Mannerlaatat painuvat pohjaan sulan raudan purkautuessa maan sisuksista valtamerten pohjassa, loputtomat salamat purkautuvat magneettikentässä maata vasten sulattaen kiveä lasiksi ja myrkylliset kaasut täyttävät ilmakehän. Lopulta valtavat jäätiköt levittäytyvät bunkkereiden ylle ja selviytyneet rukoilevat että olisivat kuolleet. Pimeissä pyramideissa piilotteleva eliitti syö toisensa maanalaisessa etuoikeudessaan. Mutta minä tiedän että olemme menossa hyvin kauas pois tämän mädäntyneen painajaisen keskeltä.

Ihmisen pitää uskaltaa olla yksin, hän ei saa sosiaalisesti ehdollistua mihinkään kulttuuriseen tai uskonnolliseen taikauskokokoelmaan, näistä tulee puhtaita eläinlaumoja sadomasokistisen umpimielisyytensä vankiloihin. Mikään kielellä kerrottu ei saa ylittää suoraan koettua nimeämätöntä binahin femiiniä mysteeriä. Kun ihminen valmistaa itselleen sosiaalista mukavuusaluetta, missä hänet on ympäröity turvallisella nimetyllä tuttuudella, hän rakentaa mielelleen ahdasta vankilaa. Ihmisen psyyke vaatii jatkuvaa elämistä epätietoisuudessa ja mysteerissä. Se normaaliuden normaalius on kuin limbo, jossa eläimet elävät koskaan jumalaa tuntematta. Pelkästään kielellisten konseptien kertomassa tarinassa. 

Tämä oli hyvin synkkä aika historiassa. Hyvin yksinäinen kaikille, niin eristetyille kuin ulkopuolelle jääneillekin. Niille jotka elävät mielensä sisällä ja niille jotka elävät suorassa kosketuksessa maailman kanssa. Yliopisto on oikein sanottuna institualisoinut typeryyden, ne menestyvät jotka pystyvät tottelevaisesti toistamaan koirakouluttajan opettamat temput eivätkä tee töitä omilla aivoillaan. Nämä koirakoulussa menestyneet tyhjät kuoret tulevat ylimielisiksi kaikki muita kohtaan kuvitellessaan olevansa parempi koska on toisilta koulutetuilta koirilta saanut tottelevaisuudestaan kiitosta. Mutta minä lupaan että me olemme menossa hyvin kauas pois näiden mädäntyneiden painajaisten luota.


Ensimmäisenä kirkon ja yliopiston on monopolisoitava tieto, kansa on saatava uskomaan että he ovat liian tyhmiä ymmärtämään. Nyt tämä tyhjäpäinen kansa kulkee vielä tyhjäpäisemmän tiedeyhteisön ympärillä ihmettelemässä sitä että ne tohtorit ja tittelintuuret eivät edes ymmärrä mitä he lukevat ja sanovat, heidän sanansa eivät enää edes viittaa kielen ulkopuolelle. Päinvastoin, kielestä on tehty työkalu ulkopuolelle jäävän maailman uudelleenmäärittelemistä varten. He eivät voi hyväksyä mitään erilaisuutta, joten rotuja eikä sukupuolia saa olla olemassa, tätä he sanovat suvaitsevaisuudeksi. He suvaitsevat luokkia, mutta eivät yhtään yksilöä, kaikki poikkevat he rajaavat oman ylimielisen yhteisönsä ulkopuolelle suuren rinkirunkkaussessionsa orgasmina. Jakkupukuiset harmaat naiset ja miehet jotka kampaavat tukkansa näyttääkseen korealta kolisevat kuin vaskikellot kehuessaan kaltaisiansa, sitä mikä toisessa on samanlaista. Omaa kuvaansa he kehuvat maailman peilin edessä. Mutta me tiedämme että olemme menossa hyvin kauas pois tämän mädäntyneen painajaisen ja työn maailmasta.
 

Kirjattu

Offtopic

  • Vieras
Vs: Sol Invictus
« Vastaus #3 : 01. Joulukuuta 2022 klo 14:42 »

https://www.youtube.com/watch?v=EXstRq3vius

Solar superstorms! 10*Carrington Event.

https://www.youtube.com/watch?v=HyMaMBeT8js&t=2539s

Solar cataclysm coming 2023-2026, crop circles!

https://www.youtube.com/watch?v=zPUe7O3ODHQ

Be Prepared!
Kirjattu

Offtopic

  • Vieras
Vs: Sol Invictus
« Vastaus #4 : 05. Joulukuuta 2022 klo 20:47 »

https://youtu.be/cFYoYUBGw4s
Tämä kiva kupla auringon täytyy puhkaista että magneettinen tasapaino aurinkokunnassa säilyy. Vastaava langaton teknologia on johtanut kaikkien sivilisaatioiden tuhoon.
Kirjattu