Ilmaiset elokuvat, videot, tv-sarjat ja dokumentit

Näistä palveluista löydät helposti niin ammattilaisten kuin amatöörien tekemiä elokuvia, videoita, lyhytelokuvia, tv-sarjoja, musiikkivideoita ja dokumentteja ilmaiseksi.

Netflix

Netflix on Yhdysvaltalainen videopalvelu, joka on Eurooppaan rantautunut muutama vuosi sitten, ja kasvattaa huimasti suosiotaan. Netflixistä löytää käytännössä kaikki uusimmat tv-sarjat ja elokuvat. Uusille asiakkaille Netflix tarjoaa kuukauden ilmaisen kokeilunjakson, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Yle Areena

Yle Areena tarjoaa suuren määrän dokumentteja, elokuvia, tv-sarjoja ja muuta videomateriaalia korkealla kuvanlaadulla. Ainoa ongelma Yle Areenassa on se, että useimmat ohjelmat säilyvät palvelussa vain rajoitetun ajan, jonka jälkeen ne poistuvat sieltä. Ilmaiseksi palveluksi Yle Areena tarjoaa kuitenkin hämmästyttävän laadukasta materiaalia, vaikka suurin osa sisällöstä sieltä poistuukin.

YouTube

Vaikka YouTube onkin tunnettu lähinnä lyhyistä, käyttäjien tekemistä videoistaan, viime vuosina tähän maailman suosituimpaan videonjakopalveluun on saapunut myös elokuvia, tv-sarjoja, musiikkivideoita, opetusvideoita, dokumentteja, livelähetyksiä ja kaikkea mahdollista viihdettä joka perustuu videokuvaan. Elokuvatarjonta ei tosin koostu uusimmista elokuvista, vaan vanhemmista, yleensä b-luokan elokuvista, sekä tarjonta on hyvin suppea. Mutta tämä tekee elokuvista osaltaan viihdyttäviä, näitä elokuvia tuskin löytyy enää edes leffavuokraamoista.

Suorat linkit YouTubeen: Elokuvat, tv-sarjat, musiikkivideot, dokumentit, livelähetykset

Vimeo

Vimeo oli tunnettu korkealaatuisista videoistaan jo ennen YouTubea, ja edelleen Vimeo tarjoaa hieman parempilaatuisia videoita kuin YouTube. Toisin kuin YouTube, Vimeon videoiden keskimääräinen taso on paljon parempi kuin YouTubessa. Vimeosta löydät harrastelijoiden, puoliammattilaisten ja ammattilaisten tekemiä lyhytelokuvia, dokumentteja ja musiikkivideoita. Täyspitkiä elokuvia löytyy palvelusta vain jokunen.

Emol

Emol tarjoaa ilmaiseksi vanhoja elokuvia, tv-sarjoja, piirrettyjä, länkkäreitä musikaaleja ja niin edelleen. Ikäisikseen hyvälaatuiset tiedostot voi ladata suoraan koneelle myös myöhempää katsomista varten.

SouthPark Studios

Katso SouthParkit ilmaiseksi netissä hyvälaatuisina.

Dailymotion

Dailymotion tarjoaa elokuvia (sci-fi, toiminta, komedia, draama, kauhu, martial arts, länkkärit) ja dokumentteja jopa HD-laadulla. HD-laatu ei tietenkään tarkoita sitä että vanhemmat elokuvat muuttuisivat tarkemmiksi, mutta tarkoittaa silti alkuperäiseen kopioon verrattuna lähes yhtä hyvää laatua. Vaikka elokuvatarjonta sisältääkin lähinnä b-luokan leffoja, löytyy seasta muutamia helmiäkin kuten Apinoiden Planeetta.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Arvostelu 2.90 (5 Ääntä)

You have no rights to post comments

Ilmaiset elokuvat, videot, tv-sarjat ja dokumentit - 2.8 out of 5 based on 5 votes