Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/hipit.fi/public_html/plugins/system/redj/redj.php on line 1352

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/hipit.fi/public_html/libraries/joomla/application/application.php on line 481
Olit hippi tai hippihenkinen, tervetuloa!

Warning: Declaration of JParameter::loadSetupFile($path) should be compatible with JRegistry::loadSetupFile() in /home/customer/www/hipit.fi/public_html/libraries/joomla/html/parameter.php on line 388

Uutiset

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Savu Indonesian poliisin idea hävittää puoli tonnia takavarikoitua marihuanaa ei ollut ehkä se välkyin idea. Paikalliset asukkaat ja asiasta raportoineet journalistit kertoivat pyörryttävästä ja "epätavallisesta" tunteesta, sen jälkeen kun he olivat hengittäneet savua.

Paikallinen asukas kertoo saaneensa päänsäryn, koska ei ollut pitänyt kasvosuojusta. Eräs journalisti taas puolestaan kommentoi tarpeestaan istua alas, ja juoda kuppi teetä, jotta hänen päänsä selviäisi, raportoi NY Daily.

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä - 3.0 out of 5 based on 5 votes

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

Viimeisen neljänkymmenen vuoden aikana globaalit hiilidioksidipäästöt ovat vähentyneet tai pysyneet samoina vain kolme kertaa aiemmin: 1980-luvun alussa, 1992 ja 2009. Kuitenkin näistä jokainen on ollut seurausta maailmantalouden heikkenemisestä. Poikkeuksen tekee ensimmäistä kertaa vuosi 2014, jolloin maailmantalous kasvoi 3%, ja hiilidioksipäästöt silti vähenivät, raportoi IEA.

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät - 5.0 out of 5 based on 2 votes

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Miten selittäisit ilmastonmuutoksen minuutissa? Monimutkainen asia, voiko asiasta edes sanoa mitään järkevää näin lyhyessä ajassa? NASA on ottanut haasteen vastaan ja on kiteyttänyt asian minuutin mittaiseksi videoksi.

NASA: ilmastonmuutos minuutissa - 4.0 out of 5 based on 1 vote

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Ensimmäistä kertaa Iso-Britannian historiassa uusiutuva energia ohitti energiantuotannossa ydinvoiman. Vuonna 2014 19,2% Iso-Britannian energiasta tuli uusiutuvista energiavaroista, kasvua viime vuoteen oli 23%.