Foorumin sääntöihin muutoksia

Foorumin sääntöjä on päivitetty, joiden tarkoituksena on parantaa foorumilla käytävän keskustelun laatua ja parantaa yhteisöllisyyttä

Muutokset

Sääntöjä yksinkertaistettiin ja tehtiin selkeämmäksi, jotta on helpompi hahmottaa millainen toiminta foorumilla on sallittua ja millainen ei. Nämä säännöt parantavat yhteisöllisyyttä ja luettavuutta, suurimmat sääntömuutokset on listattu alapuolella.

Kunnioita toisia. Hipit.fi:n foorumi on tarkoitettu monenlaisille ihmisille, joilla kaikilla on oikeus tuntea olonsa mukavaksi. Heidän mielipiteensä saattaa kuitenkin erota omista mielipiteistäsi, joten kunnioita toimillasi muita keskustellessasi foorumilla.

Vastaa kokonaisin lausein, turhat viestit ovat turhia. Esimerkiksi: "Jaa." tai ":D". Jos pidät jonkin viestin sisällöstä, voit klikata peukku -nappia tämän viestin ylälaidassa.

Jos käyttäjä rikkoo näitä sääntöjä tai osoittaa välinpitämättömyyttä moderaattoreita ja foorumin yhteisöä kohtaan, voidaan viesti poistaa ja tarvittaessa käyttäjätili sulkea ilman varoitusta.

Näitä sääntöjä sovelletaan myös vanhoihin viestiketjuihin tarpeen mukaan.

Kokonaisuudessaan uudet säännöt löydät täältä: http://hipit.fi/foorumi/tiedotteet/keskustelupalstan-saannot/

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Arvostelu 5.00 (1 Ääni)

You have no rights to post comments

Foorumin sääntöihin muutoksia - 5.0 out of 5 based on 1 vote