Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Hippipojalle hippipoika elämänkumppaniksi - 1

aventurine

 • Uushippi
 • **
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 56
Hippipojalle hippipoika elämänkumppaniksi
« : 27. Toukokuuta 2012 klo 21:39 »
 • Tykkää (0)

 • Kai minun on uskallettava tehdä tämä ilmoitus, ei sitä muuten tiedä mitä tästä seuraa...

  Olen 31 vuotias hippipoika pitkine hiuksineen ja lävistyksineen, ja haen tositarkoituksella toista hippipoikaa elämänkumppanikseni, eli luottamukselliseen vilpittömään lopunikää kestävään parisuhteeseen. En ole hetero. Minulla on vahva tunne ja tieto siitä, että elämänkumppanini tulee olla miespuolinen (ja siis ihan synnynnäisesti miespuolinen). Olen taiteilija, aseistakieltäytyjä, lähes vegaani ja päihteetön. Tarkkailen luontoa. Harrastan myrskybongausta ja mineraaleja. Harrastan myös esimerkiksi 3D-mallinnusta. Teen harrastusluontoista arkkitehtuuri-aiheista isoa tutkimusta. Olen erittäin henkinen, ja teen 'valotyötä' (siis mm. erilaisia energiahoitoja). Olen mukava, rento, rauhallinen, kiltti ja tinkimättömän rehellinen. Hieman ujo ja varautunut, en aina hirveän sosiaalinen tai puhelias. Kahdenkesken kuitenkin yleensä juttua riittää. En ole koskaan seurustellut, ja toivoisin sitä myös kumppanilta (tietty tämä ei voi olla ehdoton vaatimus enää tällä iällä). Vaikka olen päihteetön, niin minua ei haittaa toisen sivistynyt päihteiden käyttö. Tupakoimattomuus on plussa, koska voin pahoin tupakansavusta ja -hajusta. Kasvissyönti on plussaa. Tykästyn luonnollisestikin helpoimmin kilttiin, mukavaan ja rauhalliseen persoonaan, mahdollisimman samankaltaiseen luonteeltaan, arvomaailmaltaan ja elämäntavoiltaan. Ikähaarukka olisi 24-33. Tällainen ikäraja myös siksi että koen itsekin olevani nuorempi, muidenkin mielestä näytän ja vaikutan kuulemma nuoremmalta. Enkä aio koskaan vanhetakaan  8)

  Ei tarvitse välttämättä olla Oulusta, voi olla vaikka Pohjanmaalta (käyn siellä usein) tai Lapista, tai mistä tahansa muualta. Kaukosuhteeseen en mielellään silti ala.

  Enpä kirjoita tähän nyt pitemmästi. Jos koet olevasi etsimäni henkilö, niin laita rohkeasti viesti. Jos tunnet etsimäni henkilön, niin ohjaathan hänet ottamaan yhteyttä. Ei haittaa jos mitään parisuhdetta ei koskaan syntyisikään, aina voi olla kavereita. Parisuhteen syntyminen on aika hidas prosessi joka selviää vain katsomalla ja tutustumalla, näin minä ajattelen.
  « Viimeksi muokattu: 09. Tammikuuta 2015 klo 00:12 kirjoittanut aventurine »
  Kirjattu