Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Hei Keski-Suomen (Jyväskylä, Laukaa, lähialueet) Hipit ja samoin ajattelijat - 1

vanhasielu

  • Hippiäinen
  • *
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 4

Olen 28-vuotias, huumorintajuinen, rento ja rauhaa rakastava hippimäinen mies. Asun tällä hetkellä Jyväskylän välittömässä läheisyydessä, mutta minua ei täällä mikään pidättele. Olen päihdemyönteinen, mutta päihteiden käyttö tänä päivänä on tosi vähäistä. Olen mieleltäni ja sielultani avoin kaikelle uudelle ja haluan kokea kaikenlaista. Tykkään puhua syvällisiä ja kuunnella muita. Tykkään pohtia elämän tarkoitusta ja olen avomielinen kaikille diipeille asioille. Minulla on vahva usko siihen, ettei elämä lopu fyysisen ruumiin kuoltua. Trippailu ja pajauttelu on laajentanut tajuntaani paljon, pysyvästi, ja pidänkin itseäni niin kutsuttuna vanhana sieluna.
Tällä hetkellä tutkin kristinuskoa ja onhan se mielenkiintoista, mutta aika rajoittunutta. Kyllähän Jeesus on olemassa ollut ja varmaan tehnytkin paljon ihmetekoja, mutta on olemassa niin paljon kaikkea muutakin "yliluonnollista", josta Raamattu ei puhu ja jonka se poissulkee kokonaan, kuten uudelleensyntymisen, jota itse pidän mahdollisena. On paljon juttuja lapsista, jotka muistavat asioita entisestä elämästään, niin paljon, että osan täytyy olla ainakin jollain tasolla totta. Vaikka itseni nimitin tälle palstalle vanhaksi sieluksi, niin en muista asioita ennen syntymääni, mutta jos tilaisuus tulee, niin aion mennä esimerkiksi hypnotisoitavaksi, josko jotain uutta aukenisi. Hypnoosi kiinnostaa muutenkin, kun kärsin päivittäin ahdistuksesta, joka on jäänne päihdepsykoosista joitain vuosia takaperin. En osaa käsitellä ahdistusta, kun en pääse käsiksi kunnolla sen syntyyn. Aivot on poissulkeneet muistot psykoosista. Mutta tämän psykoosin jälkeen ahdistus on vaivannut. Se ilmenee esimerkiksi tietynlaisten ihmisten seurassa. Välillä on tosi vaikea katsoa ihimisiä silmiin. Bentsot poistaa ahdistuksen kokonaan, mutta niitä ei minulle määrätä ainakaan yleisellä puolella. Enkä muutenkaan halua koukuttua niihin. Haluaisin oppia käsittelemään ahdistusta terveemmin keinoin. Päihdeklinikalla olen puhunut asiasta, mutta ei siitä ole ollut tarpeeksi apua. Minulle on määrätty vain mielialalääkkeitä ja lääkettä nukahtamiseen.
Olisi mukava löytää  saman henkistä seuraa. Kirjoittelukaveritkin menee ;)  :sydamia

Tulevaisuuden haaveena olisi päästä asumaan hippikommuunniin, jossa maksan työllä ja positiivisella asenteellani ja läsnäolollani paikkani. Sijainnilla ei sinänsä ole väliä. Olen ahkera, ystävällinen ja luotettava ja etenen tilaisuuden tultua muiden ehdoilla  :)

Laitelkaahan viestiä ja keskustelkaa!!  :)
Kirjattu