Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Sivuja: [1] 2 3 ... 10
 1 
 : eilen kello 21:42 
Aloittaja K3ttu - Uusin viesti kirjoittanut Offtopic
Jos haluat tietää millaista oli holokaustista varoittaminen, yritä varoittaa ihmisiä tästä;
"We will be completely and utterly destroyed because our brain function will be destroyed, our reproductive function will be destroyed, our DNA and essentially every other biological process in our bodies will be attacked”  ... Vastineeksi käy pelkkä leimaaminen pakanaksi jos kyseessä on kirkko tai salaliittoteoreetikoksi valtion tapauksessa.

Ihmiset reagoivat etsimällä nopeasti natsien kirjoittaman vastineen jossa varoitus leimataan salaliitoksi. Kyse ei ole siitä mitä me tiedämme vaan mitä me oikeasti välitämme.

 2 
 : eilen kello 21:14 
Aloittaja guaaarwa - Uusin viesti kirjoittanut Offtopic
Hippi on 60…70 luvun nuorisoliike joka psykedeelisten päihteiden vaikutuksesta muuttui poliittiseksi ja sodanvastaiseksi rintamaksi, mutta jonka kapitalismi sisällytti takaisin yhteiskuntaan pelkkänä muotina ja musiikkimakuna. Punk oli ehkä suora vastalause yhteiskunnalle, jossa tarkoitus oli tuhota oma ulkonäkönsä sillä tavalla että ei kelpaa enää mihinkään yhteiskunnalliseen sijaan, mutta Hippi-like halusi aluksi lähinnä hylätä yhteiskunnan. Nykyään mitään vastaavaa ei ole. Mielenkiintoista että Kiinassa taivaallisen rauhan aukiolla sammutettiin vastaavien nuoriso liikkeiden kipinä, mutta nyt "korona"rajoitusten myötä syntyy mellakoita jaa bai-lan liike. Antaa mädäntyä.  Kenties mitään yhteiskunta vastaista nuorisoa ei synny koska heidät otetaan haltuun niin nuorena. Nuoret nielevät ilmasto hölynpölyä samalla pieteetillä kun natsit rotuoppia, kykenemättä kyseenalaistamiseen.

 3 
 : eilen kello 19:43 
Aloittaja K3ttu - Uusin viesti kirjoittanut Offtopic
Kuinka epärehellin keinoin ihmiset suojautuvatkaan siltä mitä eivät kestä kohdata. Leimataan pakanoiksi ja salaliittoteoriaksi. Sen jälkeen ihmiset jotka eivät muuta voi ajatella kuin omaasosiaalista hyväksyntäänsä omaksuvat mielipiteet jotka suojelevat näitä lastenraiskaajia. Kuka on laura silsby, kuka on Anthony Weiner, keitä ovat Hillary Clinton ja huma abedin! Kuinka paljon olisikaan ollut heidän helpompi jos olisi heitetty mereen myllynkivi kaulassa. Kenen joukoissa seisot?  Btw. Natsisaksassa tiedettiin psykiatrien suunnittelemasta eutanasiasta aka holokaustista täsmälleen samalla tavalla kuin on tiedämme täällä eliitin pedofiilirenkaista. Kirjassa Eichmann Jerusalemissa Hannah Arendt kertoo miten junapaikasta keskitysleirille kilpailevat juutalaiset suhtautuivat varoituksiin. Ne leimattiin salaliittoteoriaksi koska se mitä ne väittivät oli täysin uskomatonta. Kukaan ei voi kuvitella millaiset ihmiset meitä johtavat. Kirjallisuutta joka avaa aihetta arvailun taakse -psychiatrist, the men behind Hitler, the origins of totalitarianism, kolmannen valtakunnan nousu ja tuho. Ihmiset kuitenkin silloin ja nyt mieluummin suojautuvatkaan epämiellyttävältä informaatilta kun etsivät sitä. Mieluummin he etsivät silloinkin vastakkaista tietoa. Samalla tavalla kun google yrittää hävittää informaatiota nykyään pyrkivät natsit polttamaan kirjallisuutta joka asetti heidät kyseenalaiseksi.

 4 
 : eilen kello 19:35 
Aloittaja Hermit of Think-Follow - Uusin viesti kirjoittanut Offtopic
Minä en ole Isolde, mutta koronapandemia oli selkeä peiteoperaatio 5g:n haittavaikutuksille. Kun tutkii ihmisten rakentamien magneettikenttien ja sähkötaajuuksien aiheuttamia terveysvaikutuksia niin jo tutkat aiheuttivat espanjantaudin. Nyt miesten hedelmällisyys on laskenut vuosikymmenessä 30%. syöpä ja Alzheimer nuorilla, dementia alle kolmenkymmenen. Kaikki aivo- ja sydänsähkö on integroitu maapallon luonnolliseen Schumann-resonanssiin joten ei ihme että nyt tuntuu siltä ettei jaksa. Ilmastonmuutos propaganda keksittiin sähköisen maailman sisäänajoa varten, mutta tämä fasismi tuhoaa maan eikä toteudu. Se keinoälyn tai horuksen silmä ja valvomaan kuollutta maailmaa. Sähköautojen elf-taajuudet tulevat viimeistään tekemään loppuun biologisesta elämästä tällä planeetalla. Eikä kyse ole siitä etteivät ihmiset tietäisi tätä, ihmiset tietävät sen hyvin, ihmiset eivät välitä muusta kuin omasta kuvastaan. Edes itsestään he eivät välitä, eivät mistään mitä jää luvan taakse. Ja minä olen vegaani enkä näe mitään moraalisesti merkittävää eroa ihmisen jaa eläimen välillä.

 5 
 : eilen kello 19:15 
Aloittaja RobinHuudi - Uusin viesti kirjoittanut Offtopic
ssrin tarkoitus on tuottaa mielipuolisia koulumurhaajia, ei auttaa. Ketipinorilla voidaan sammuttaa tunteet ja tehdä nuorista itsetuhoisia. Psykiatria on yhtä totta kuin noitavainot. Joku tunnustaa olevansa noita, mutta kaikki tietävät ettei noitia ole olemassa. Ensimmäinen psykiatrisen tekemä ihmisoikeusrikos oli holokausti, mistä he eivät joutuneet vastuuseen vaikka kaikki dokumentit paljastivat mistä elinkelvottomien pakollisessa eutanasiassa oli kysymys. Psykiatria on kuitenkin vain yksi niistä valheista joiden takia ihmiset ansaitsevat kohtalonsa.

 6 
 : eilen kello 17:48 
Aloittaja stone cold Juihis - Uusin viesti kirjoittanut Offtopic
 En outre ikinä tavannut yhtään ihmistä joka kohtelee kaikkia tasa-arvoisesti. Kaikki suosivat ystäviään ja kaltaisiaan, niitä jotka ovat samaa mieltä. Mikään todellinen poikkeama ei ole seksuaalinen eikä sukupuolinen.

 7 
 : eilen kello 16:39 
Aloittaja Marge - Uusin viesti kirjoittanut Offtopic
Juju-loppu.

 8 
 : eilen kello 16:38 
Aloittaja haukansilmä - Uusin viesti kirjoittanut Offtopic
Ja kukas täällä o yhtään mitään niellyt . Pakko taas vittuilla vaan ku haluu? Koska ugauga hermitti on ainoo oikee hippi? Ole sit yksinäs.

Ku en mä sitä että mä uskoisin muuta ku että on sota nyt, ja että en vaan itse ole lähtemäs, ja kuhan vaan sanoin että millast settii tuol nyt heitetään yleisesti. Äh, mä luovutan. Poistun täältä.
eihän se sota vielä ole edes alkanut? Tai yhtään sodatonta vuotta ei ihmisen historiasta löydy, mutta sota on ollut ja on edelleen toisaalla. Hallitus liitti Suomen natoon joka tarkoittaa tietenkin ydinsotaa Suomessa, mutta malttia, eri se ole vielä alkanut. Ei kannata kuvitella täällä voivansa enää tarjota turvapaikkaa, pikemminkin kannattaa lähteä täältä turvaan. Hallitus ei välitä ihmisistä tuon taivaallista, niille on aivan sama tuleeko Suomeen ydinsota, ne on kiinnostuneita vain omasta Kansansuosiostaan. Ajattelisivat edes lapsia, mutta ei, pakko liittoutua paholaisen kanssa vastustamaan pikkupiruja.

 9 
 : eilen kello 16:12 
Aloittaja Napu - Uusin viesti kirjoittanut Offtopic
Oltiin nuorena menossa ostamaan gramma pilveä sadalla markalla lakumatkalla ja kaikki rahat oli kolikkoina. Kolme kertaa pysähdyttiin Tammelan Puistokadulla laskemaan rahat ja joka kerta kolikot levisivät pitkin hankea, eikä kukaan edes osannut laskea. Rahaa oli aivan tajuttoman paljon.

 10 
 : eilen kello 16:08 
Aloittaja Annanas - Uusin viesti kirjoittanut Offtopic
Kaikki mytologiat ovat totta mutta ihmisten ei kannata mennä jumalten puolelle. Ensimmäinen luotu oli kaikkien mytologioiden mukaan ihmisen tietoisuus jonka sisällä maailmankaikkeus järjestyy. Jokainen elävä sielu on käynyt läpi kaikki evoluution vaiheet ja taivaltanut koko luomisen ajan maailmassa etsimässä lopullista hahmoaan. Manvantaran viimeiset päivät ovat käsillä.

Sivuja: [1] 2 3 ... 10