Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Uusi hippi Tampereelle! - 1

Crimson Star

 • Hippiäinen
 • *
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 6
  • Hippi Helvetistä
Uusi hippi Tampereelle!
« : 23. Maaliskuuta 2014 klo 01:29 »
 • Tykkää (0)

 • Maailmaa rakastava ja onnellinen melkein 28-vuotias kaikkeudentarkkailijamies koettaa löytää itselleen uusia tuttavuuksia tulevalta uudelta asuinpaikalta eli Tampereelta. Mun seurassa pärjää avaralla maailmankatsomuksella ja sopivalla kriittisyydellä, sekä täysin irrationaalisella huumorintajulla. Kokeilunhalu on myös mulle ajava voima, joten spontaanius ja rohkeus on iso plusmerkki sarakkeessa. Niin ja oon aika kiva! :D

  Elämän henkireikiä ja harrastuksia mulle on stand up-komiikka, laulaminen, kirjoittaminen ja pienemmissä määrin uutena juttuna myös piirtäminen, joten itsestäni tuntuu, että luonteeltani oon enemmän boheemi haihattelija kuin banaali hamsteri. Tästä syystä sovinnaisten, urautuneiden ja putkikatseisten ihmisten kanssa toimiminen on vaikeaa pakkopullaa ja jätän sen mielelläni suorilta käsin väliin ja etsin mieluummin hippiäisiä tuttaviksi.

  Mun muutto Tampereelle tapahtuu toukokuun alussa, jonka jälkeen teekupillinen hyvän jutustelun kera rauhallisella nurkkasohvalla on enemmän kuin toivottua. Mutta kun nautin myös seikkailemisesta lähellä ja kaukana, tutkiskelusta ja kaikenlaisten asioiden kokeiluista ja hääräilyistä, niin teekupin jälkeen mut on helppo houkutella melkein minne vain, puistoon piknikille, metsään kävelylle, kokkailuiltaan tai korttirinkiin nurmikolle kuunvalossa.

  Hyvä ystävyys on ensisijaisesti haluttua tavaraa, mutta en ala harmittelemaan jos jostakin löytyy myös se yksi henkilö, jonka kanssa syntyy se ystävyyttäkin syvempi suhde :)
  Kirjattu
  Älä kadu mitään tekemääsi, koska sillä hetkellä se oli juuri sitä, mitä halusit. Älä jätä koskaan tekemättä sitä mitä haluat, sillä tehdyn virheen kanssa on helpompi elää kuin virheen, joka tuli tekemättömyydestä.