Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Uusia tuttavuuksia Äänekoski/lähiseutu - 1

Thinker

 • Hippiäinen
 • *
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 1
Uusia tuttavuuksia Äänekoski/lähiseutu
« : 13. Heinäkuuta 2018 klo 12:05 »
 • Tykkää (1)

 • Hei kaikille!

  Muutin talvella Äänekoskelle joka oli melkoinen extempore idea. Ajatuksena oli silloin aloittaa kaikki puhtaalta pöydältä, ja siinä olen yllättävän hyvin onnistunut. Toivoisin löytäväni uusia, saman henkisiä ihmisiä ympärilleni.

  En juo ollenkaan enää nykyisin, joten en lähde baariin etsimään seuraa. En muutenkaan oikein välitä kännisten seurasta. Olen raittiina ollessani katkaissut yhteydenpidon lähes kaikkiin juoviin ihmisiin, etenkin ongelmajuojiin. Jos osaa kohtuudella ottaa, niin se ei minua haittaa, kunhan se ryyppy ei ohjaile elämää.

  Miedot ja 'turvalliset' päihteet hyväksyn, kuten dänkki ja elimistölle turvalliseksi todetut psykedeelit. Kunhan se pössyttely pysyisi hallinnassa, eikä elämä kaadu siihen ettei saa joka päivä hittejä. Itsekuria pitää löytyä!  :) Vähissä määrin hyväksyn myös muut vahvemmat päihteet, mutta ongelmakäyttäjiä en halua enää ympärilleni. Kunhan tiedätte mitä teette ja osaatte keskustella muistakin asioista :)

  Luonne on se tärkein, ratkaisevin tekijä ihmisessä. Jos et ole arvostelevaa sorttia, pyrit hyväksymään ihmiset semmoisena kun he ovat (ei nyt tietenkään kaikkea tarviste hyväksyä, en itsekään hyväksy ääripäitä kuten äärirasisteja, jotka näkee pelkkää vihaa aina kun ihonväriltään asteenkaan tumemmpi henkilö kävelee ohi.. tai raiskareita, psykopaatteja, narsisteja jne muita täysin kusipäisiä ihmisiä), olet ennakkoluuloton ja hippihenkinen, maailmankaikkeutta, luontoa ja kaikkea siihen kuuluvaa rakastava henkilö, niin eiköhän meiltä todennäköisesti löydy muitakin yhteisiä mielenkiinnon kohteita.  ::)

  Olen itse pyrkinyt arvostamaan sitä mitä minulla jo on, kaikista pienimpiäkin asioita, ja pyrkinyt kaikin puolin positiiviseen elämänasenteeseen. Vaikka vastoinkäymisiä tulee kuten niitä tulee meille kaikille välillä, niin pyrin ajattelemaan nekin positiivisesti vahvistavina kokemuksina. Monista kamalista kokemuksista on selvitty ja opittu. Elämä on ollut välillä ihanaa, mutta alamäkeäkin on mukaan mahtunut, ja oma pohja on jo koettu, josta suunta on nyt vain kohti parempaa huomista. Virheistä on opittu ja eteenpäin mennään päivä kerrallaan, yrittäen välttää liian suuria paineita suoriutua tulevaisuudesta. Tulevaisuuden suunnitelmat on jokseenkin hyvällä mallilla. Tämä kaikki on vaatinut minulta täydellisen elämänmuutoksen, ja olen joutunut muuttamaan itseäni ihmisenä ja muuttamaan ajattelutapaani suuresti siitä minkälainen se joskus oli.

  Itseä kiinnostaa kovasti kaikenlaiset tieteet, uskonnot, (varsinkin jos niitä pystyy sekoittamaan keskenään), filosofinen pohdiskelu, salaliittoteoriat joissain määrin (joita ei pysty tieteellisesti kumoamaan), luonnossa liikkuminen, uiminen, terveelliset elämäntavat, luonnontuotteet, luomutuotteet (joihin pyrin nykyään jopa panostamaan ja vinkkejä otetaan vastaan), hyvä ruoka, yms hippihenkinen elämäntyyli. Elän köyhää, hyvin yksinkertaista elämää. Ikää on kertynyt 26 vuotta ja olen miespuolinen. Kaiken ikäisten seura kelpaa minulle, kuten aiemmin sanoin niin luonne on se tärkein. Ja lopuksi vielä mainittakoon, että tämä ei ole seuranhaku ilmoitus. Olen onnellisesti kihloissa ja yhden naisen mies. :) puoliso ei ehkä ole ihan niin hippihenkinen kuin minä, mutta eipä tuo ole elämää haitannut.

  Laitelkaa viestiä tässä julkisesti taikka yksityisviestein. En kovin henkilökohtaisia asioita kerro, ennen kuin luottamus on ansaittu. Joten saatan olla aluksi hieman vaitonainen itselle raskaista asioista. Mutta rehellinen olen kaikin puolin.  :peukku
  Kirjattu