Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Kiltti tyttöystävä - 1

jyspe

 • Hippiäinen
 • *
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 3
Kiltti tyttöystävä
« : 12. Elokuuta 2012 klo 14:55 »
 • Tykkää (0)

 • Hei
  Olen Tampereen lähistöltä Kangasalta kotoisin 23v. mies. Kirjoitan tämän viestin tajunnanvirralla, koska en jaksa ajatella liikaa. Olen huomannut, että luonto antaa kaiken minulle, mutta olen yksin täällä ja olisi mukava tavata ihmisiä. Olen uiskennellut järvellä ja syönyt luonnonkasveja metsäneläimen tapaan. En pidä mistään henkienkutsumisrummutuksista. Kaikkea vaan on ja tapahtuu. Iltaisin on paras aika, kun ei kuulu tien meteli tuolta järven takaa. Täällä on lintuja laulamassa, kurki lensi ylitseni -Kurr kurr kurr.
  Kuutamossa on metsä, jota huokailen. Onko ketään ystävällistä ihmistä, joka voisi tulla käymään täällä. Kaipaan naisseuraa kauniilla tavalla ystävänä(en ole ruma). Haluaisin tutustua ja ystävystyä, tai ehkä jopa rakastua. Luontoon kätkeytyy salaisuus- ajatus, syvälliset pohdinnat jne. ovat turhaa. Luonto on avoin suoraan. En halua vaikutteita, vain puhdasta luontoa. Saatan puhua, jos sanoja ilmaantuu. Saatan vähän hymyillä ja voin nauraa paljonkin sitten ehkä hiljenen, voimme poimia metsämansikoita ja kävellä taas. Minut voi tavata koska tahansa. Vietän aikaa luonnossa ravintona luonnonkasvit ja marjat joita syön metsästä tuoreena. Ja nukun sammaleella. Päivisin uiskentelen järvessä ja katselen laineita, lintuja.
  jyry.lahde@netti.fi

  Lisäys vielä: Olen todella pulassa yksinäisyyteni kanssa. Vaikka ei sitä kai kukaan uskokaan. Tarvitsisin kiireesti jonkun, joka voisi vaikka halata minua. Olen tosissani! Tämä ei ole mitään pelleilyä, kirjoitan vain suoraan asioista vihjailematta mitään. En tiedä muita palstoja, jossa ilmoittaa tämän. Enkä tunne ketään kaukaisesta menneisyydestäni, he ovat jo kaukaista minulle ja häipyneet maailman tuuliin, ihmiset jotka pienen aavistavan hetken hymyilvät. Nyt olen rannalla hytisemässä. Tartun puun rungosta ja suljen silmäni.
  Kirjattu

  Auroravalon

  • Hipahtava
  • ***
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 113
  Vs: Kiltti tyttöystävä
  « Vastaus #1 : 12. Elokuuta 2012 klo 19:26 »
 • Tykkää (0)

 • Olen surullinen puolestasi, kun olen lukenut tekstejäsi. Vaikka oletkin itse valinnut elämäntapasi ja yksinäisyytesi, ajatus tuntuu kestämättömältä. Kuten nyt olet itsekin huomannut, ihminen tarvitsee toista ihmistä. Ihminen ei ole eläin, joten ei sitä kokonaan voi vetäytyä maailmasta(ja eläimetkin etsivät seuraa). Eivät edes ihailemasi luonnonkansat jossain viidakossa elä noin alkeellisesti ja hekin pysyttelevät yhdessä perhekunnittain tai muulla joukolla. Se tuo turvallisuutta monella tavalla. Kaikkialla maailmassa ihminen myös etsii tai rakentaa suojan itselleen ja keksii työkaluja. Voihan sitä kesällä ja lämpimällä olla hetken villi ja vapaa, mutta pian loppuu metsästä ruoka ja ilmasta lämpö!
  Toivottavasti kuitenkin löydät itsellesi ystävän  :ow ja maailmasta sellaisen paikan, jossa viihdyt!
  Kirjattu

  Vihreäkaupunki

  • Hippi
  • *****
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 2521
   • Blogi
  Vs: Kiltti tyttöystävä
  « Vastaus #2 : 12. Elokuuta 2012 klo 23:01 »
 • Tykkää (0)

 • Kirjoitit aiemmassa viestissäsi että ihmisillä on erilaiset mielenkiinnonkohteet, et ole kiinnostunut heistä. Todellisuudessa itsekään en tunne ketään joka olisi kiinnostunut täysin samoista asioista kuin itse, tuskinpa kukaan tuntee. On monia asioita jotka ovat kiinnostaneet minua lähes koko elämäni, eikä minulla ole silti kaveria joka olisi kiinnostunut kaikista itseäni kiinnostavasta. Kuitenkin moni kaverini on kiinnostunut monesta osa-alueesta josta olen itsekin kiinnostunut. Täysin samanlaisia kiinnostuksenkohteita ei ole koskaan. Ajattelen tämän olevan suuri rikkaus, tutustumalla toisten ajatusmaailmoihin voin ymmärtää heitä paremmin ja he voivat ymmärtää minua paremmin. Lisäksi heidän ajatusmaailmansa rikastuttaa minua ja päinvastoin. Vaikka et ekokyläläisten kanssa jakaisikaan samanlaisia ajatuksia, voit silti löytää mielenkiinnonkohteita jotka sivuavat myös omiasi. Samaan tapaan biologin, marjastajan, sepän, duunarin kuin politikonkin kanssa voit löytää itseäsi kiinnostavia aiheita.

  Minua mietityttää, mitä tarkoitat toisessa tekstissäsi, kun ilmaisit ettet halua olla missään tekemisissä minkään ihmisen tekemän kanssa? Jos rakastut tyttöön joka tekee sinulle puisen sydämen, torjutko tämän? Miten kirjoitit viestisi foorumille? Miten voit syödä tuohesta tehdystä kiposta jonka olet ihmisenä tehnyt? Jos kaikkea ihmisen tekemää et torju, millä perusteella teet valintasi?

  Aiemmassa viestissäsi kirjoitit että haluat kokea mukavia ihmisten kanssa ja sitten muuttaa erakoksi muistelemaan niitä mukavia muistoja. Mutta eikö ole nurinkurista muistella erakkona lämmöllä jotakin jonka vuoksi alkoi erakoksi?

  Anna itsellesi lupa tutkia elämää avoimesti. Anna itsellesi lupa pettyä, mutta myös lupa ilahtua jos jokin eroaa kuvitelmistasi.

  Lämpöä sinulle jyspe, toivottavasti pysyt lämpimänä ja unesi ovat rauhalliset.
  « Viimeksi muokattu: 12. Elokuuta 2012 klo 23:04 kirjoittanut Vihreäkaupunki »
  Kirjattu