Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Läsnäolevaa ystävyyttä - 1

Kameleontti

 • Hippiäinen
 • *
 • Poissa Poissa
 • Viestejä: 3
Läsnäolevaa ystävyyttä
« : 14. Helmikuuta 2015 klo 18:06 »
 • Tykkää (3)

 • Heippa! Kaipaisin uusia ystäviä elämääni Turun seudulta. Olen 23-vuotias nainen, luonteeltani aika herkkä, pohtiva, intuitiivinen, syvällinen, rauhallinen, empaattinen, hienotunteinen, rempseä, omapäinen ja vähän räiskyväkin välillä. Koen olevani enemmän introvertti kuin ekstrovertti.

  Elämässäni olen erityisesti kiinnostunut tietoisesta läsnäolosta, ei-dualismista ja meditoinnista. Henkinen ja psyykkinen kasvu/kehitys kiinnostaa minua myös. Ja niiden ympärillä elämäni on pyörinyt viime vuosina aika paljon. Olen luonnonläheinen. Nautin luonnossa olosta ja minulla on syvä yhteys äitimaahan. Päihteitä en käytä lainkaan ja vierastan päihtynyttä menoa, en siis tykkää olla päihtyneiden ihmisten seurassa. Täten minua ei näe esim. baareissa tai pussikalja seurueissa. En pidä erityisesti myöskään festareilla tai missään suurissa yleisötapahtumissa käymisestä. Inhoan kovaa melua. Rakastan rauhallisuutta ja hiljaisuutta. Voisin sanoa itseäni aika kiltiksi  O:-) ihmiseksi, vaikka toki minullakin varjopuoleni  >:D on, kuten meillä kaikilla.

  Kiireettömyys ja downshiftaaminen ovat myös ehdottomasti minun juttujani. Tykkään lukea kirjoja, lähinnä faktakirjallisuutta liittyen lähinnä henkisyyteen, tietoiseen läsnäoloon/ei-dualismiin, meditaatioon, psykologiaan, ekologiaan, feminismiin ja luonnon lääketieteeseen. Nautin syvällisistä ja filosofisista keskusteluista hyvässä, rakentavassa ja kunnioittavassa ilmapiirissä. Minussa tuppaa olemaan sellaista maailman parantajan "vikaa". Minulla tosiaan on aika syvällinen ote elämään, pinnallisuus ei houkuttele ja pyrin kohtaamaan toiset ihmiset aidosti.

  Nautin elämässäni pienistä asioista ja elän suht vaatimattomasti. Olen herkkätunteinen, elän elämäni myötä- ja vastoinkäymiset syvästi ja olen taipuvainen melankolisuuteen. Välillä inspiraation iskiessä tykkään taiteilla jotakin, esim. maalata, piirtää tai askarrella. Tai neuloa villasukkaa. Arvostan taidetta ja kulttuuria paljon! Tykkään ihastella kauniita asioita, esim. taideteoksia, luontoa, rakennuksia, eläimiä ja ihmisiä. Olen hidastanut elämässäni tahtia ja tämän vuoksi silmäni ovat auenneet enemmän erilaiselle kauneudelle, jota voin täällä maailmassa nähdä. Olen pysähtyneempi ihminen, entä moni muu täällä länsimaisen hektisyyden ja pinnallisuuden keskellä. Tykkään myös elokuvista ja fiktio jutut olen katsellut mielummin elokuvina, kuin lukenut kirjoina tai sarjakuvina. Draamat, komediat, fantasia ja romantiikka puree minuun elokuvien saralla. Kauhusta, tominnasta ja väkivallasta en tod. tykkää. Tv:tä en omista laisinkaan, enkä täten seuraa mitään sarjoja ja olen onnekseni varmaan aika pihalla monien tv-mainoksien ja sarjojen tuomista trendeistä yms. Minulla on menneisyydessäni paljon kaikenlaisia vaikeita kokemuksia takana ja tämän johdosta minusta on tullut kypsempi ja ajattelevaisempi, entä monista muista ikäsistäni. Musiikkimakuni on aika rauhallista, herkkää, kaunista, iloista, syvällistä, välillä melankolistakin ja energistäkin sorttia. Lähinnä henkistä, mutta välillä myös "maallista".

  Tässä minusta ja elämästäni suht kattavasti pääpiirteittäin jotain. Jos tämä kertomani itsestäni sykähdytti sinua, niin ota minuun rohkeasti yhteyttä, tutustun mielelläni uusiin, itseni kaltaisiin ihmisiin! Ihmissuhteideni toivoisin ja haluaisin olevan puolin ja toisin aitoja, vastavuoroisia, kunnioittavia, rehellisiä, luotettavia, rakastavia, sydämellisiä, läheisiä, läsnäolevia, iloisia, kypsiä, rakentavia, vastuuntuntoisia, vapautuneita ja erilaisuutta kunnioittavia. Ja naurun ja hupsuttelun täyteisiä, mutta myös elämän surut, murheet ja synkkyydet kestäviä. Haluaisin myös tutustua ihmisiin, jotka olisivat tehneet itsensä kanssa henkistä ja psyykkistä työtä, kykenisivät kohtaamaan itseään, omia varjopuoliaan ja täten heidän ei tarvitsisi ahdistua ja juosta karkuun toistenkaan varjopuolia. Tähän pyrin itsekin, siis kohtaamaan itseäni rehellisesti sellaisena kuin olen ja toiset sellaisina kuin he ovat. Me ollaan kaikki oikeesti tosi ihanii just sellaisana omina itsenämme! Ja tää on varmasti, ainakin omalla kohdallani, sellainen koko lopun elämän kestävä juttu, opetella kohtaamaan itseäni ja ympäröivää maailmaa juuri sellaisena, kuin se milloinkakin ilmenee.  :blank:
  « Viimeksi muokattu: 09. Kesäkuuta 2015 klo 14:08 kirjoittanut Kameleontti »
  Kirjattu