Tervetuloa! Hipit.fi:n foorumi on ekologisuudesta, rakkaudesta ja vapaudesta kiinnostuneiden kotifoorumi.
Osallistu keskusteluun ja tutustu uusiin ihmisiin luomalla tunnus! :)


Jos olet jo foorumilainen, voit kirjautua sisään tästä:

Tunnus: Salasana:

Uusimmat artikkelit

Ilmastonmuutos suomalaisen näkökulmasta

Indonesian poliisi hävitti puoli tonnia marihuanaa polttamalla - lähiseutu pöllyissä

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen maailmantalous kasvoi, hiilidioksipäästöt eivät

NASA: ilmastonmuutos minuutissa

Iso-Britannia: Aurinkoenergia kasvoi 94%, uusiutuva energia ohitti ydinvoiman

Ystäviä tosielämään tai virtuaalitodellisuuteen? - 1

keltainen

  • Hipahtava
  • ***
  • Poissa Poissa
  • Viestejä: 197

En osaa kirjoittaa itsestäni mainospuhetta, sillä oli se millainen tahansa, se esittelee minusta vain muutamia tarkkaan valikoituja piirteitä ja antaa siten melko valheellisen kuvan. Lisäksi olisi aika mahdotonta valita ne piirteet, joista potentiaalinen tuleva ystäväni kiinnostuisi varsinkin kun luonteenpiirteeni tuntuvat vaihtelevan muutamien tuntien sykleissä: välillä rakastan kaikkia ja kaikkea ja välillä olen kyyninen pessimisti, joka ei osaa löytää tietä takaisin valoon.

Kaikesta huolimatta olisi kiva tutustua turkulaisiin ja käydä yhdessä vaikka kävelyllä TAI tutustua muulla asuviin ja pitää yhteyttä sähköpostitse tai vaikka kirjeitse.

Saadaksenne jotain tarttumapintaa minun olisi ehkä nyt syytä luetella kiinnostuksen kohteitani, harrastuksiani tai tylsiä faktojani, mutta en halua kenenkään tekevän päätöksiä jonkun yksittäisen yhteisen asian perusteella. Parhaat kaverini eivät ole kasvissyöjiä, eivät lue neljää romaania kuukaudessa eivätkä herää aamuseitsemältä juoksemaan, mutta silti meillä on hauskaa yhdessä.

Tietenkin tällainen esittelemättömyys on myös riski, koska kuka nyt ostaisi sian säkissä, mutta hei, tässä kaupassa et voi menettää mitään muuta kuin pari minuuttia kallisarvoista aikaasi. Se, mitä voit voittaa, on minullekin mysteeri, mutta ehkä se joskus ratkeaa...

Pistä yksäriä, jos uskallat tarttua tarjoukseen.
Kirjattu